Merevedési zavar

megszüntetése szexuálterápiával

 

MEREVEDÉSI ZAVAR SZEXUÁLTERÁPIÁS KEZELÉSE BUDAI RENDELŐNKBEN VAGY ONLINE

Tudta? Egy férfinak közel az életkorának megfelelő arányú százalékos esélye van arra, hogy merevedési zavara legyen. 

SEGÍTEK, HOGY A MEREVEDÉSE MEGINT ERŐTELJES ÉS TARTÓS LEGYEN.

Érje el ezt a merevedést akadályozó vagy csökkentő téves gondolatoktól, rossz beidegződésektől – a terápiás beszélgetések során – megszabadulva, és az ott megtanult, otthon elvégzett gyakorlatokkal saját maga, biztonságosan, potencianövelő szerek és eszközök nélkül!

A klienseimtől is jól tudom, hogy milyen idegesítő pl. súlyos ezreket költeni egy jól működő együttlétet biztosító szerekre. Ígérem, hogy a terápia végére nagyon jó eséllyel megszabadulhat ettől a kiadástól – is… Valóban érdekli ez a lehetőség? Akkor kérem szánjon rá 2 percet az oldal elolvasására! Megéri…

Az erektilis diszfunkció (merevedési zavar)nem csupán kellemetlen, hanem olyan szervi-, testi betegségek tünete is lehet, amelyek az életét is veszélyeztethetik. De ha nem ilyen okok állnak mögötte, “csupán” téves gondolatok, rossz élmények, beidegződések, rejtett érzelmek okozzák, akkor is súlyosan kihat az életminőségére, párkapcsolatára, stb. Ne vegye félvállról!

Lehet, hogy mint sokan, Ön is bizonytalan, mert fél az ismeretlentől. Netán szégyenli magát, hiszen úgy tudja, hogy “férfiember nem kér segítséget”. Ráadásul még nem tudja, mi történik a terápián. Sokféle visszatartó ok lehet.

DE MÉGIS, MIÉRT VÁLASZTANÁ A DRÁGA ÉS RÖVIDTÁVÚ PÓT-MEGOLDÁSOKAT?!

Gondolja el, mennyire nagyszerű lenne, ha bármiféle aggodalom, készülés és külső rásegítés nélkül, természetesen és magabiztosan tudna teljesíteni! Ráadásul nem is kockáztatná, hogy egy esetleges rejtett betegség leterítse.  A struccpolitika legfeljebb időlegesen alkalmazható, hosszabb távon már nem. 

Valamennyien megijedünk, sőt néha megrettenünk, (igen, belül a férfiak is), ha a testünk egy – fontos – része nem úgy működik, mint szokott. No és az ismeretlentől is tartunk

Bármi volt is az oka, hogy eddig még nem keresett tartós és valós megoldást az erektilis diszfunkcióra, már mindegy. 

Tőlem professzionális segítséget kap, hogy

  • megszabaduljon kételyeitől és szorongásaitól
  • újra erőteljes és kitartó merevedése legyen.

A terápia megkezdése előtt azonban az első és kihagyhatatlan lépés egy igen alapos szakorvosi (urulógiai, belgyógyászati, kardiológiai, stb.) kivizsgálás, hogy megfelelően ki lehessen zárni mindazokat az esetleges testi betegségeket, amelyeket a pénisz, mint kivételesen érzékeny “műszer” előre jelezhet. Ezzel jobb nem várni, mert a merevedési zavar szívinfarktus vagy stroke megelőző tünete is lehet!

Érdemes megnéznie ezt az 1 perces animációt a merevedési zavarról.

Az animáció a linkre kattintva elindul.

https://blausen.com/hu/video/merevedesi-zavar/ 

Mit ad Önnek

a merevedési zavar kezelése?

Amit a sikeres terápia hatásaként kap: a megfelelő merevedés, és ezzel a szex iránti érdeklődésének megugrása, a jó szex, a szexuális örömszerzés megnövekedett képessége, a szexuális élvezet elnyújtása, a szexuális élettel való elégedettség. Mindezzel a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, önfeledtséget, az életörömöt, az önbizalmat, adott esetekben pedig a drága gyógyszerek elhagyhatóságát, a mellékhatásoktól való megszabadulást. Ezt ne mulassza el!

Ha kérdése van a terápiával kapcsolatosan, hívjon a +36 20 438 4667–es mobilszámon: dr. Dóczi Rita szexuálterapeuta!

A gombra kattintva pedig még többet olvashat a részletekről.

AZ EREKCIÓS ZAVARRÓL

TÉNYEK 1)

A merevedési zavarra panaszkodók több mint fele évek óta küzd a problémával, mégsem fordul orvoshoz vagy szexuálterapeutához a felmérések szerint. 

A szexuális probléma, mint a merevedési zavar is, igen gyakran nem “betegség”, nincs fizikális oka. A megszüntetése ezekben az esetekben nem is igényel orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést. “Csak” a probléma megfelelő szintű és hozzáértő szexuálterápiás kezelésére van szükség: a zavart okozó gondolatok, beidegződések átírására, megszüntetésére.

De ehhez “be kell váltani a terápiás zsetont”!

TÉNYEK 2)

A Psychocomfornál a szexualitással kapcsolatos problémákat átfogóan, a szexualitás egészét átlátva, a partnert, a párkapcsolatot is figyelembe véve kezeljük.

merevedési zavar lelki terápiája során figyelembe vesszük, hogy egyes testi (szomatikus) betegségek épp úgy vezethetnek az impotenciához, mint a tartós, negatív stressz, a feszültség, nagyfokú fáradtság, kimerültség, kiégettség és az életvitel-, életmódbeli problémák (egészségtelen táplálkozás, kevés, nem kielégítő alvás, elégtelen rekreáció, stb.).

TÉNYEK 3)

Sokan nem tudják, hogy a merevedési zavar mennyire gyakori probléma! Az erre vonatkozó hazai és a külföldi felmérésekből kiderül, hogy a 40 és 70 év közötti férfiaknak legalább a felénél előfordult már merevedési gond. Magyarországon egy néhány éve elvégezett 500 fős, online felmérés adatai szerint a férfiak 75 százaléka válaszolta, hogy többször előfordult a szexuális életében probléma. Ezek közül a merevedési zavart és a korai magömlést jelölték meg, mint a legjellemzőbb gondot.  Olvasson itt mindezekről bővebben!

Itt a lehetőség! Kérjen időpontot most!

Online is tud időpontot kérni gyorsan, kényelmesen.

IDŐPONTOT KÉREK!

Vagy egyszerűen hívjon fel ezen a mobil számon!

+36 20 438 4667

A szexterápiáról, a szexuális problémákról, valamint rólam

ide kattintva további, bővebb információkat is talál.

TOVÁBB