+ KEGEL GYAKORLATOKKAL!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

TARTÓS ÉS MASSZÍV MEREVEDÉST AKAR? AKKOR TEGYEN ÉRTE!

Otthoni gyakorlatokra épített ONLINE szexuálterápia +

Feketeöves aggódás helyett: lehet végre “lent” merev, fent pedig laza. Magas hatékonyságú, kombinált terápia az erős, megtartott merevedéshez, az alkohol és/vagy a kémiai potencianövelők, pornó stb. elhagyásához. A bővített terápiás csomag, a kedvezményes áron akkor vehető igénybe, ha augusztus 31-éig lefoglalja az első időpontot. Tegye meg online!

Itt is találkozhatott velünk:

Nem csak kémiai szerrel lehet elérni a “betonkemény” merevedést!

Ha a merevedési zavarnak nincs fizikális oka, Ön dönthet: szerek vagy szexuálterápia. Tegyen bele 5 percet, hogy átgondolja!

A SZEXTERÁPIA ÖNNEK HASZNÁL

 

ha a merevedési zavar már hónapok, évek óta fennáll, és nincs pozitív változás. Ráadásul nemcsak tartós eredményben bízhat, hanem az online terápiát egyszerűen, rugalmasan, diszkréten, bárhonnan elérheti.

Mikor érdemes belevágni?

Ha már volt urológusnál, talán további kivizsgáláson is, de szervi okot nem találtak. (Minél fiatalabb, annál valószínűtlenebb, hogy találnak…). Ha felírtak valami kék, sárga, stb. bogyót. Működik, ám drága, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.

Ha spontán összebújásokat, gyors meneteket szeretne, aggódás, rákészülés, szerek nélkül.

Ha nem akar feketeöves művésze lenni a halogatásnak, a terelésnek. Menekülni a témát érintő beszélgetések meg a “helyzetek” elől.

LEHET ÚGY IS, HOGY

 

– nem kell semmit bevenni, inni “tolni” szex előtt,

– csak úgy le lehet zavarni egy menetet, tervezés és rákészülés nélkül,  csak hogy jó legyen,

– aggodalom és szorongás nélkül engedi kalandozni a partnere kezét, száját, semmi másra, csak a gyönyörre figyelve,  közben látja, érzi, hallja a kéjt, amit természetesen Ön csalt elő, belőle is,

– már a partnere kéri, hogy “menjen el”, mert ő már “kész van”, és eközben dícséri a férfiasságát is.

Abban fogok segíteni Önnek, hogy megint büszke lehessen a jól működő férfiasságára, és hű “társa” legyen a vágyai teljesítésében. Megtanulja és megtapasztalja, hogy miként alakítsa át az akadályozó gondolatait, szokásait, beidegződéseit.

Hogyan lehetséges mindez?

 

SZEXUÁLTERÁPIÁVAL

 

Az élő, online terápia, amelyet Önnek ajánlok, speciális terápiás beszélgetésekből és kifejezetten a merevedési zavar kezelésére kidolgozott, otthon végzendő gyakorlatokból áll.

A terápiás beszélgetéseket az első néhány hétig hetente, később attól függően 3-4 hetenként tartjuk, hogy milyen ütemben halad az otthoni gyakorlatokkal. Tehát végig Ön diktálja az ütemet, ha tartja magát a terápiás ajánlásokhoz és keretekhez.

A szexuálterápián kizárólag online vehet részt, egyedül vagy a partnerével.

A terápia csak addig tart, ameddig nem éri el az ön által megcélzott javulást.

Egy – 50 perces – terápiás konzultáció dija

  • 12.000,- ft.

Ha a partnerével vesz részt, a konzultáció 80 perc, a díja pedig 16.000,- Ft.

*Ez a díj most – augusztus 31-éig – csomagban tartalmazza az otthoni gyakorlatokat is, a Kegel gyakorlatokkal kiegészítve. Akkor tudja igénybevenni, ha eddig a dátumig lefoglalja az első terápia időpontját.

“Mit ad Önnek a merevedési zavar (erektilis diszfunkció) kezelése?

 

A következőkben felsorolt előnyök mellett a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, az életörömöt. Ezt ne mulassza el!”

A SZEXUÁLTERÁPIA 7 HASZNA

a merevedési zavar kezelésében:

  1. erőteljes, tartós merevedés, 
  2. a szex iránti érdeklődés megugrása,
  3. a szexuális örömszerzés megnövekedett képessége,
  4. a szexuális élvezet elnyújtása, (korai magömlés esetén is sikeres)
  5. a szexuális élettel való elégedettség,
  6. a drága gyógyszerek elhagyhatósága,
  7. a jó szex.

Persze nyilvánvaló, hogy egy terápia, de talán különösen a szexuálterápia alapvetően bizalmi kérdés.

Ezért bemutatkozom, Ön pedig mérlegelheti, hogy …

 

 

Dr. Dóczi Rita szexuálterapeuta

MIÉRT HALGASSON RÁM?

Szexuálterapeuta képesítésemet a Semmelweis Egyetemen szervezett képzésen szereztem. Szakterületem a merevedési zavarok és a korai magömlés kezelése is.

Tőlem professzionális, gyakorlati segítséget kap, hogy

  • megszabaduljon a merevedési zavartól, és
  • újra erőteljes és kitartó merevedése legyen.

FONTOS! A terápia megkezdése előtt – ha még nem tette meg – javasolt lépés egy szakorvosi (legalább urológiai, és lehetőeleg belgyógyászati, kardiológiai) kivizsgálás, hogy megfelelően ki lehessen zárni az esetleges testi betegségeket, amelyek szintén merevedési zavarhoz vezethetnek.

Ez az 1 perces animáció sokat mond a merevedési zavarról.

Az animáció a linkre kattintva elindul.

https://blausen.com/hu/video/merevedesi-zavar/ 

Hogyan dolgozom?

Az erektilis diszfunkciót előidéző okok felderítésével, (az un. “anamnézissel”) kezdem.  Ezután több konzultáció (irányított terápiás beszélgetés) következik, az első néhány esetben heti rendszerességgel. Online, akár Skype-on vagy Messengeren is tudunk beszélgetni.

A terápiás beszélgetések során 

rendszerint egy-egy, a merevedési zavar kialakulásához vezető okkal, (beidegződéssel, gondolattal, érzelemmel, averzióval, szokással stb.) fogunk dolgozni. Ha azzal számol, hogy minden egyes rossz beidegződéstől való megszabadulás csak 8-20 százalékot javít majd a merevedésén, akkor meglehetősen jó eredményt valószínűsíthetünk a terápia végére.

A terápiás ülések - korábbi - helyszíne

Az egyes terápiás konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb odafigyeléssel járó feladattól lépjen az egyre fajsúlyosabbak felé.

ELŐSZÖR PERSZE MINDENKI BIZONYTALAN

Tapasztalatból tudom, hogy tele van kérdésekkel, sőt félelmekkel is.  A leggyakoribb kérdésekre ezért már itt válaszolok.

– “Mi történik majd, nem kell-e levetkőzzek?” Ez nem orvosi rendelő. Én főként a viselkedésével, szokásaival, és persze a gondolataival, érzelmeivel foglalkozom.

– “Jó, de ez nem olyan agyturkász dolog?” Nem olyan. Egyrészt nem turkálok semmilyen módon az agyában (sem). Másrészt mindig csak azt mondja el, amit el akar mondani.

– “Mi van a gyakorlatokkal?” A gyakorlatokat szigorúan csak otthon kell végezni. Egy részüket egyedül, más részük lehet páros gyakorlat is. Nagyon fontosak, mert “gyakorlat teszi a mestert”.

– “Mi történik, ha nem tudok résztvenni a konzultáción?” 48 órával előtte ingyenesen le lehet mondani. Ezt követő lemondás esetén azonban – kivételes esetektől eltekintve – ki kell fizetni a mulasztott alkalmat is.

– “Biztos, hogy sikeres lesz a terápia?” Ennek egészen magas a valószínűsége, ha az erektilis diszfunkciót csak lelki okok idézik elő. Azért nem 100%, mert több ismeretlen tényező is van, ill. lehet. Leginkább az Ön belső motivációitól, elkötelezetségétől, megélésétől, kitartásától függ.

További részletes válaszokat az oldal aján, a GY.I.K.-ban talál. De bárhogy is:

ÉRDEMES MEGPRÓBÁLNI

 

Tudja, ez nem betegség, hanem tünet. Viszont nem az a fajta, amelyik “majd elmúlik”. Ráadásul, ha nem (csak) lelki okai vannak, súlyos testi betegség tünete is lehet. Tehát mindenképpen érdemes kezdeni vele valamit. Tényleg.

Persze mindenki, aki ép ésszel rendelkezik, tart az ismeretlentől. Ez természetes, és én is maximálisan figyelembe veszem.

Ezért tud kérdezni tőlem, (Dr. Dóczi Rita) mobilon +36 30 373 6298  (H-Sz. 8:00-20:00), vagy itt, online, ill. az oldalon lejjebb görgetve.

Az első konzultáción pedig mindent részletesen elmondok, megbeszélünk, hogy segítsem a félelmek kezelését, a terápia sikerét.

Természetesen érdemes beleolvasni a korábbi páciensek véleményébe is, ők már saját tapasztalatukból tudják, hogy mi várható a terápiától.

 

NINCS KOCKÁZATA

A legtöbb, amit a gyógyulása érdekében a szexuál-terápiába be kell fektetnie, a terápiás konzultációk díja és a ráfordított idő meg energia.

Viszont a merevedési zavar elmulasztása sem ráolvasással, sem a passzív várakozással nem megy. Tennie kell érte, ez tény.

Ha nincs olyan fizikális betegsége, amely okozója lehet a merevedési zavarnak, választhat két eredményes módszer közül: (i) irathat fel és szedhet gyógyszert, vagy (ii) részt vehet szexuálterápián. Döntés kérdése, hogy melyiket választja.

A gyógyszer látványosan és gyorsan hat, de csak a tünetet kezeli és vannak negatív mellékhatásai. Ugyanakkor évekre, évtizedekre rendszeres és nem kevés kiadást jelent, meg egy kemikáliától való állandó függést.

A szexuálterápia lassabban hat, de nem csak a tünetet gyógyítja, nincsenek negatív mellékhatásai sem, és utána eredmény van, nincs viszont sokéves függés.

Tehát, melyik időpontra jelentkezik?

 

Az online időpontfoglaló felületen foglalhat a szabad időpontok közül. Ha nem talál megfelelő időpontot, vagy kérdezni is szeretne, kérem hívjon mobilon a +36 30 373 6298  számon!

Ne kísérletezzen házilagos módszerrel!

Merevedési zavar esetén a házilagos módszerek csak esetlegesen, rövid időre és ritkán hoznak eredményt! Sőt, a kutatások és a tapasztalatok szerint inkább kárt okoznak.

A merevedési zavarra panaszkodók

több mint fele évek óta küzd a problémával, mégsem fordul orvoshoz vagy szexuálterapeutához, a felmérések szerint. 

Párkapcsolati “extrák”

A terápia során a párkapcsolat és az intimitás elmélyítésében is tudok segíteni, adott esetben a partnerének a bevonásával.

Tudta? Egy férfinak közel az életkorának megfelelő arányú százalékos esélye van arra, hogy merevedési zavara legyen. Az esetek többségében pedig ezt nem fizikális betegség, hanem érzelmi-, beidegződési probléma okozza.*

FIGYELEM! Ha megtalálja az oldalon a *-hoz tartozó részletesebb információt, egy bónusz is várja!

Ne vegye félvállról! Az erektilis diszfunkció (merevedési zavar) nem csupán kellemetlen, hanem esetenként olyan szervi-, testi betegségek tünete is lehet, amelyek az életét is veszélyeztethetik.

Ezért megköszönjük, ha rászán 3-4 percet ennek az oldalnak az elolvasására!

De ha “csupán” olyan okok állnak mögötte, mint téves gondolatok, rossz élmények, hibás beidegződések, rejtett érzelmek, akkor is súlyosan kihat az életminőségére, párkapcsolatára, stb.

Erős, határozott férfiként semmiképpen ne nyugodjon bele, szabaduljon meg mind az okoktól, mind a tünettől!

Miért nem működnek a házilagos módszerek?

Nem elég, amit az ismeretterjesztő könyvekben olvas?
  Nem, mert ezeknek nem az öngyógyítás megvalósítása a céljuk, és erre nem is alkalmasak.

Ki tudja kitalálni, hogyan kontrollálja az izgalmi szintet?
Lehet, de Ön szerint mennyi az esélye, hogy belátható időn belül sikerül az önmagán való kísérletezés?

Lemondana arról a tudásról és tapasztalatról, amelyet a szakemberek a világ számos országában az évek során felhalmoztak?
A legjobb sportolók is a személyi edzőjüktől kérnek segítséget, ha még jobbak akarnak lenni.

Gondolja el, milyen nagyszerű lenne, ha kémiai szer (különböző tabletták) használata nélkül, hosszan és erőteljesen megmaradna a merevedése? Van erre megoldás.

Van számos

szexuálterápiás kezelés

az erektilis diszfunkció elmulasztására.

Amit kínálnak, a legtöbb esetben igazán korrekt, többnyire megvan minden, amit a szakkönyvek és a szakmai szokások javasolnak.

Mégis, miért válasszon engem?

Mert valódi eredményt adó segítséget akar kapni az elégtelen merevedés leküzdéséhez? 

Mert tényleg meg akarja tanulni, hogyan használja a meglévő és egyébként naponta használt kognitív képességeit az izgalmi állapot kontrollálására is?

Mert tartós sikert akar, szorongás nélkül? 

Mert tele van a hócipője az internetes bejegyzésekkel, amelyek az 5*-os, tökéletes szexről szólnak?

               IGEN!

Egyszerűen és gyorsan elkezdheti

w

15 perc ingyen konzultáció

15 percen keresztül kérdezhet, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Időpontfoglalás

Egyszerűen, könnyen, gyorsan tud időpontot foglalni vagy megbeszélni.

Az első terápia

Az 50 perc gyorsan elrepül, és meglátja, már várni fogja a következőt!

Ha alkalmazza a szexuálterápia során tanultakat… ”átírja” a korábbi beidegződését.

Az új képességet aztán bármikor alkalmazhatja.

Még jobb pasi lesz.

Ha magabiztos lesz az ágyban, ez kisugárzik az életének más területeire is. Tudja: „minden mindennel összefügg…”

A kéj növekedése végre nem az ellensége, hanem a legjobb barátja lesz.

Ha eddig tartott attól, ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb része a szexnek, most végre maradéktalanul átadhatja magát az élvezetnek. Nem lesz több ideges és bizonytalan önmagára figyelés. Így sokkal többet figyelhet a párjára is.

Ez a szexuálterápia ELÉG JÓ LESZ ÖNNEK?

IGEN, ha ELSZÁNT TÚLÉLŐKÉNT tudja: a mindennapok dzsungelében a jó szex rengeteget segít a túlélésben.

IGEN, ha  PROFI ÚJRAKEZDŐKÉNT már saját kárán megtanulta, nem érdemes az elhidegülést, az újabb szakítást / válást megvárni, hanem mielőbb be kell vetni a leghatékonyabb és leggyorsabb kapcsolatjavító módszereket.

IGEN, ha MEGCSALTÁK vagy MEGCSALT, és most tényleg nincs mire várni, lépni kell, és ehhez elengedhetetlenül fontos dolgokat kell ténylegesen helyrehozni, mielőtt minden összeborul.

IGEN, ha EGYRE KÉSŐBB JÁR HAZA és kiégett, fáradt, stresszes vagy felrázó élményekre vadászik és új kihívások után kutat, lehetőleg minél távolabb.

IGEN, ha most SEMMI SEM JÓ, de főleg a SZEX NEM, és ez mindig ki is derül, de így nem lehet igazán élni, vagy lehet, de annyira nem érdemes.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

MINDEN A MEREVEDÉSI ZAVAR KEZELÉSÉRŐL

Mi az oka a merevedési zavarnak?

Egyes testi (szomatikus) betegségek, így a különféle – prosztata, stb. – gyulladások, szív- és érrendszeri-, keringési problémák épp úgy vezethetnek a merevedési problémákhoz, mint a tartós, negatív stressz, a feszültség, nagyfokú fáradtság, kimerültség, kiégettség és az életvitel-, életmódbeli problémák (egészségtelen táplálkozás, kevés, nem kielégítő alvás, elégtelen rekreáció, stb.), a negatív érzelmek, valamint a párkapcsolati problémák, mint pl. a kihűlt kapcsolat.

Mikor nehéz az erektilis diszfunkciótól megszabadulni?

Nos, kizárólag akkor, ha valaki házilagos módszerrel, “sufnituninggal” akar kielégítő eredményt elérni… Azonban én ennek éppen az ellenkezőjét ajánlom: professzionális vezetéssel profi módszerek sikeres alkalmazását a legjobb eredmény elérése érdekében.

Mi történik, ha elakadok pl. a gyakorlatokkal?

Akkor sem marad egyedül, ha elakad! Ha a gyakorlás közben felmerül bármilyen kérdése, írja le, és a következő konzultáción megbeszéljük!

Mennyire személyre szabott a terápia?

Az elérni kívánt célhoz vezető szexterápia minden esetben személyre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Milyen gyakori a merevedési zavar?

A merevedési zavarra vonatkozó hazai és a külföldi felmérések szerint a 40 és 70 év közötti férfiaknak legalább a felénél előfordult már merevedési gond. Magyarországon egy néhány éve elvégezett 500 fős, online felmérés adatai szerint a férfiak 75 százaléka válaszolta, hogy többször előfordult a szexuális életében probléma. Ezek közül a merevedési zavart és a korai magömlést jelölték meg, mint a legjellemzőbb gondot.  Olvasson itt mindezekről bővebben!

Kinek segít a szexuálterápiás segítség?

Mindenkinek, aki már legalább 3 hónapja szembesül a merevedési zavarral és nincs olyan kivizsgált, ismert betegsége, szervi oka, amely ezt előidézheti. (Ez az impotenciától szenvedők markáns többsége.)

Annál jobban jár, minél előbb jön, mert így pl. kisebb az esélye, hogy egy rossz beidegződés mélyen rögzüljön. 

Milyen tudományos módszerre épül a szexuálterápia?

A teljes szexuálterápia a kognitív viselkedésterápiára épül. Minden terápiás ülésen, akár személyesen jön, akár Skypeon vagy Messengeren találkozunk beszélgetni fogunk az okokról, az Önt és/vagy a párját zavaró problémákról.

Utána egyszerűen, érthetően, követhetően és részletesen elmondom, hogy mit és hogyan gyakoroljon majd otthon. Minden gyakorlatot otthon végez tehát. Természetesen a konzultációk során bármikor kérdezhet is.

A szexuálterápiáról, a szexuális problémákról, valamint rólam

ide kattintva további, bővebb információkat is talál.

TOVÁBB

MÁS SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK ÉRDEKELNEK

Betegség-e a merevedési zavar?

A szexuális probléma, mint a merevedési zavar is, többnyire tünet. Nem is “betegség” abban az értelemben sem, hogy nagyon gyakran nincs fizikális oka. Így a megszüntetése ezekben az esetekben nem is igényel orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést. “Csak” a merevedési gondot előidéző probléma megfelelő szintű és hozzáértő szexuálterápiás kezelésére van szükség: a zavart okozó viselkedések, beidegződések, gondolatok, érzelmek, averziók átírására, megszüntetésére.

HA NEM MOST, AKKOR MIKOR?

Ha üzenetet vagy e-mailt ír, rövidesen válaszolok. Ha mobilon hív és nem veszem fel, valószínűleg ügyféllel vagyok. Ez esetben kérem, hagyjon üzenetet! Visszahívom.  Online a világ bármely pontjáról kényelmesen elér.

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Egyszerűen és gyorsan elér, ha online keres meg.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig – egyedi megbeszélés alapján – 10:00-tól 19:00-ig várom!

Kérjem, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

kapcsolat@psychocomfort.com