SZEXUÁLTERÁPIA OTTHONI GYAKORLATOKKAL

Merevedési zavar kezelése

stabil eredményességgel, igazolt szexuálterapeutától,

SZEMÉLYESEN – BUDAI RENDELŐNKBEN – ÉS ONLINE IS

A merevedési zavarhoz vezető gondolatok, szokások feltárása és átírása, otthoni gyakorlatokkal kiegészített szexuálterápiával, kiemelkedően nagy eredményességgel.

Dr. Dóczi Rita szexuálterapeuta

Szexuálterapeuta képesítésemet a Semmelweis Egyetem képzésén szereztem.

Tőlem professzionális segítséget kap, hogy

  • megszabaduljon kételyeitől és szorongásaitól, és
  • újra erőteljes és kitartó merevedése legyen.

A terápia megkezdése előtt azonban az első és kihagyhatatlan lépés egy igen alapos szakorvosi (urulógiai, belgyógyászati, kardiológiai, stb.) kivizsgálás, hogy megfelelően ki lehessen zárni mindazokat az esetleges testi betegségeket, amelyeket a pénisz, mint kivételesen érzékeny “műszer” előre jelezhet. Ezzel jobb nem várni, mert a merevedési zavar szívinfarktus vagy stroke megelőző tünete is lehet!

Érdemes megnéznie ezt az 1 perces animációt a merevedési zavarról.

Az animáció a linkre kattintva elindul.

https://blausen.com/hu/video/merevedesi-zavar/ 

“Szerintem mit ad Önnek a merevedési zavar kezelése?

megfelelő merevedést, és ezzel a szex iránti érdeklődésének megugrását, a jó szexet, a szexuális örömszerzés megnövekedett képességét, a szexuális élvezet elnyújtását, a szexuális élettel való elégedettséget.

Mindezzel a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, az életörömöt, adott esetekben pedig a drága gyógyszerek elhagyhatóságát. Ezt ne mulassza el!”

Hogyan dolgozom?

Mindenkivel az erektilis diszfunkciót előidéző okok felderítésével, (az un. “anamnézissel”) kezdem.  Ha lehetséges, jó, ha ezt személyesen tudjuk megtenni. Majd több konzultáció (irányított terápiás beszélgetés) következik, az első néhány esetben heti rendszerességgel. Akár személyesen, akár Skype-on vagy Messengeren.

A terápiás beszélgetések során 

rendszerint egy-egy, a merevedési zavar kialakulásához vezető okkal, (beidegződéssel, gondolattal, érzelemmel, averzióval, stb.) fogunk dolgozni. Ha azzal kalkulál, hogy minden egyes rossz beidegződéstől való megszabadulás csak 8-20 százalékot emel majd a merevedési gondot előidéző okoktól való megszabadulás eredményességén, akkor meglehetősen jó eredményt valószínűsíthet a terápia végére.

A terápiás ülések helyszíne

Az egyes terápiás konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb odafigyeléssel járó feladattól lépjen az egyre fajsúlyosabbak felé.

Ne kísérletezzen házilagos módszerrel!

Merevedési zavar esetén a házilagos módszerek csak esetlegesen és nagyon ritkán hoznak eredményt! Sőt, a kutatások és a tapasztalatok szerint ezek inkább kárt okoznak.

A merevedési zavarra panaszkodók

több mint fele évek óta küzd a problémával, mégsem fordul orvoshoz vagy szexuálterapeutához a felmérések szerint. 

Párkapcsolati “extrák”

A terápia során természetesen nemcsak a módszertani, “technikai” részletekben, de a párkapcsolat és az intimitás elmélyítésében is tudok segíteni, adott esetben a partnerének a bevonásával.

Tudta? Egy férfinak közel az életkorának megfelelő arányú százalékos esélye van arra, hogy merevedési zavara legyen. Az esetek többségében pedig ezt nem fizikális betegség, hanem érzelmi-, beidegződési probléma okozza.*

FIGYELEM! Ha megtalálja az oldalon a *-hoz tartozó részletesebb információt, egy bónusz is várja!

Ne vegye félvállról! Az erektilis diszfunkció (merevedési zavar) nem csupán kellemetlen, hanem esetenként olyan szervi-, testi betegségek tünete is lehet, amelyek az életét is veszélyeztethetik.

Mindenekelőtt szánjon rá 2 percet ennek az oldalnak az elolvasására!

De ha “csupán” olyan okok állnak mögötte, mint téves gondolatok, rossz élmények, hibás beidegződések, rejtett érzelmek, akkor is súlyosan kihat az életminőségére, párkapcsolatára, stb.

Erős, határozott férfiként semmiképpen ne nyugodjon bele, szabaduljon meg mind az okoktól, mind a tünettől!

 Ha közvetlenül kérdezne

a terápiával kapcsolatban, kérem, hívjon fel ezen a mobilszámon! +36 20 438 4667:

Miért nem működnek a házilagos módszerek?

Nem elég, amit az ismeretterjesztő könyvekben olvas?
  Nem, mert ezeknek nem az öngyógyítás megvalósítása a céljuk, és erre nem is alkalmasak.

Ki tudja kitalálni, hogyan kontrollálja az izgalmi szintet?
Lehet, de Ön szerint mennyi az esélye, hogy belátható időn belül sikerül az önmagán való kísérletezés?

Lemondana arról a tudásról és tapasztalatról, amelyet a szakemberek a világ számos országában az évek során felhalmoztak?
A legjobb sportolók is a személyi edzőjüktől kérnek segítséget, ha még jobbak akarnak lenni.

Gondolja el, milyen csodálatos lenne, ha kémiai szer (különböző tabletták) használata nélkül, hosszan és erőteljesen megmaradna a merevedése? Van erre megoldás.

Van számos

szexuálterápiás kezelés

az erektilis diszfunkció elmulasztására.

Amit kínálnak, a legtöbb esetben igazán korrekt, többnyire megvan minden, amit a szakkönyvek és a szakmai szokások javasolnak.

Mégis miért válasszon engem, ha valódi és tartós eredmény adó segítséget akar kapni az elégtelen merevedés leküzdéséhez? 

Mert tényleg meg akarja tanulni, hogyan használja a meglévő és egyébként naponta használt kognitív képességeit az izgalmi állapot kontrollálására is?

Mert tartós sikert akar, szorongás nélkül? 

Mert tele van a hócipője az internetes bejegyzésekkel, amelyek az 5*-os, tökéletes szexről szólnak?

               IGEN!

Egyszerűen és gyorsan elkezdheti

w

15 perc ingyen konzultáció

15 percen keresztül kérdezhet, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Időpontfoglalás

Egyszerűen, könnyen, gyorsan tud időpontot foglalni vagy megbeszélni.

Az első terápia

A 60 perc gyorsan elrepül, és meglátja, már várni fogja a következőt!

Ha alkalmazza a szexuálterápia során tanultakat… ”átírja” a korábbi beidegződését.

Az új képességet aztán bármikor alkalmazhatja.

Még jobb pasi lesz.

Ha magabiztos lesz az ágyban, ez kisugárzik az életének más területeire is. Tudja: „minden mindennel összefügg…”

A kéj növekedése végre nem az ellensége, hanem a legjobb barátja lesz.

Ha eddig tartott attól, ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb része a szexnek, most végre maradéktalanul átadhatja magát az élvezetnek. Nem lesz több ideges és bizonytalan önmagára figyelés. Így sokkal többet figyelhet a párjára is.

Ráadásul Öné a BÓNUSZ is: 15 perc helyett 30 perces ingyenes konzultáció!

Ez a szexuálterápia ELÉG JÓ LESZ ÖNNEK?

IGEN, ha ELSZÁNT TÚLÉLŐKÉNT tudja: a mindennapok dzsungelében a jó szex rengeteget segít a túlélésben.

IGEN, ha  PROFI ÚJRAKEZDŐKÉNT már saját kárán megtanulta, nem érdemes az elhidegülést, az újabb szakítást / válást megvárni, hanem mielőbb be kell vetni a leghatékonyabb és leggyorsabb kapcsolatjavító módszereket.

IGEN, ha MEGCSALTÁK vagy MEGCSALT, és most tényleg nincs mire várni, lépni kell, és ehhez elengedhetetlenül fontos dolgokat kell ténylegesen helyrehozni, mielőtt minden összeborul.

IGEN, ha EGYRE KÉSŐBB JÁR HAZA és kiégett, fáradt, stresszes vagy felrázó élményekre vadászik és új kihívások után kutat, lehetőleg minél távolabb.

IGEN, ha most SEMMI SEM JÓ de főleg a SZEX, és ez mindig ki is derül, de így nem lehet igazán élni, vagy lehet, de annyira nem érdemes.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

MINDEN A MEREVEDÉSI ZAVAR KEZELÉSÉRŐL

Mi az oka a merevedési zavarnak?

Egyes testi (szomatikus) betegségek, így a különféle – prosztata, stb. – gyulladások, szív- és érrendszeri-, keringési problémák épp úgy vezethetnek az impotenciához, mint a tartós, negatív stressz, a feszültség, nagyfokú fáradtság, kimerültség, kiégettség és az életvitel-, életmódbeli problémák (egészségtelen táplálkozás, kevés, nem kielégítő alvás, elégtelen rekreáció, stb.), a negatív érzelmek, valamint a párkapcsolati problémák, mint pl. a kihűlt kapcsolat.

Mikor nehéz az erektilis diszfunkciótól megszabadulni?

Nos, kizárólag akkor, ha valaki házilagos módszerrel akar kielégítő eredményt elérni… Azonban én ennek éppen az ellenkezőjét ajánlom: professzionális vezetéssel profi módszerek sikeres alkalmazását a legjobb eredmény elérése érdekében.

Mi történik, ha elakadok pl. a gyakorlatokkal?

Akkor sem marad egyedül, ha elakad! Ha a gyakorlás közben felmerül bármilyen kérdése, írja le, és a következő konzultáción megbeszéljük!

Mennyire személyre szabott a terápia?

Az elérni kívánt célhoz vezető szexterápia minden esetben személyre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Milyen gyakori a merevedési zavar?

A merevedési zavarra vonatkozó hazai és a külföldi felmérések szerint a 40 és 70 év közötti férfiaknak legalább a felénél előfordult már merevedési gond. Magyarországon egy néhány éve elvégezett 500 fős, online felmérés adatai szerint a férfiak 75 százaléka válaszolta, hogy többször előfordult a szexuális életében probléma. Ezek közül a merevedési zavart és a korai magömlést jelölték meg, mint a legjellemzőbb gondot.  Olvasson itt mindezekről bővebben!

Kinek segít a szexuálterápiás segítség?

Mindenkinek, aki már legalább 3 hónapja szembesül a merevedési zavarral és nincs olyan kivizsgált, ismert betegsége, szervi oka, amely ezt előidézheti. (Ez az impotenciától szenvedők markáns többsége.)

Annál jobban jár, minél előbb jön, mert így pl. kisebb az esélye, hogy egy rossz beidegződés mélyen rögzüljön. 

Milyen tudományos módszerre épül a szexuálterápia?

A teljes szexuálterápia a kognitív viselkedésterápiára épül. Minden terápiás ülésen, akár személyesen jön, akár Skypeon vagy Messengeren találkozunk beszélgetni fogunk az okokról, az Önt és/vagy a párját zavaró problémákról.

Utána egyszerűen, érthetően, követhetően és részletesen elmondom, hogy mit és hogyan gyakoroljon majd otthon. Minden gyakorlatot otthon végez tehát. Természetesen a konzultációk során bármikor kérdezhet is.

A szexuálterápiáról, a szexuális problémákról, valamint rólam

ide kattintva további, bővebb információkat is talál.

TOVÁBB

MÁS SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK ÉRDEKELNEK

Betegség-e az impotencia?

A szexuális probléma, mint a merevedési zavar is, többnyire tünet. Nem is “betegség” abban az értelemben sem, hogy nagyon gyakran nincs fizikális oka. Így a megszüntetése ezekben az esetekben nem is igényel orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést. “Csak” a merevedési gondot előidéző probléma megfelelő szintű és hozzáértő szexuálterápiás kezelésére van szükség: a zavart okozó gondolatok, érzelmek, averziók, beidegződések átírására, megszüntetésére.

HA NEM MOST, AKKOR MIKOR?

Ha üzenetet vagy e-mailt ír, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha nem vesszük fel a mobilt, valószínűleg ügyféllel vagyunk. Ez esetben kérjük, hagyjon üzenetet! Visszahívjuk. Személyesen Budán, a XI. kerületben ér el minket, de online az ország / világ bármely pontjáról. 

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Egyszerűen és gyorsan elér minket, akár személyesen jön, akár online keres meg.

A parkolás a ház előtt mindig ingyenes, közösségi közlekedéssel pedig a 8E busztól 3 percet kell csak sétálnia.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig 09:00-tól 19:00-ig várunk!

Kérjük, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

1112 Bp. Beregszász út 110. I.em.3.

kapcsolat@psychocomfort.com