+36 30 188 8077 kapcsolat@psychocomfort.com hétfő - péntek 8:00 - 20:00, szombat 09:00 -19:00

Psychocomfort - Sexcomfort

Merevedési zavar

kezelése szexuálterápiával

Merevedési zavar kezelése Budán és online

Eredményes szexuálterápiás segítség az erekciós problémák megszüntetéséhez  

Segítek, hogy a merevedése erőteljes legyen.

Érje el ezt a terápia során megtanult gyakorlatokkal saját maga, biztonságosan, potencianövelő szerek és eszközök nélkül!

Tudom, hogy milyen idegesítő pl. súlyos ezreket költeni egy működő együttlétre. Ígérem, hogy a terápia végére nagyon jó eséllyel megszabadulhat ettől a kiadástól – is…

Miért választja a drága, rövidtávú pót-megoldásokat?

Bizonytalan,

fél az ismeretlentől?

Szégyenli,

és úgy tudja, “férfiember nem kér segítséget”?

Nem tudja

mi fog történni a terápián?

Gondolja el, mennyire nagyszerű lenne, ha bármiféle aggodalom, rákészülés és külső segédeszköz nélkül, természetesen és magabiztosan tudna teljesíteni! Ez elérhető.

Valamennyien megijedünk, sőt néha megrettenünk, (igen, belül a férfiak is), ha a testünk egy – fontos – része nem úgy működik, mint szokott.  Az ismeretlentől is tartunk

Bármi volt is az oka, hogy eddig nem jött, már mindegy. 

Tőlem professzionális segítséget kap, hogy

  • megszabaduljon kételyeitől és szorongásaitól
  • újra erőteljes és kitartó merevedése legyen.
Elrendezi a problémáit?
Mit ad Önnek

a merevedési zavar kezelése?

Amit a terápiától kap: a megfelelő merevedés, és ezzel a szex iránti érdeklődésének megugrása, a jó szex, a szexuális örömszerzés megnövekedett képessége, a szexuális élvezet elnyújtása, a szexuális élettel való elégedettség. Mindezzel a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, önfeledtséget, az életörömöt, az önbizalmat, adott esetekben pedig a drága gyógyszerek elhagyhatóságát, a mellékhatásoktól való megszabadulást. Ezt ne mulassza el!

Ha kérdése van a terápiával kapcsolatosan, hívja a +36 20 438 4667es mobilszámon dr. Dóczi Rita szexuálterapeutát!

A gombra kattintva pedig még többet olvashat

Tények 1)

A merevedési zavarra panaszkodók több mint fele évek óta küzd a problémával, mégsem fordul orvoshoz vagy szexuálterapeutához a felmérések szerint. A szexuális probléma, mint a merevedési zavar is, igen gyakran nem “betegség”, nincs fizikális oka, a megszüntetése ezekben az esetekben nem igényel orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést, “csak” a probléma megfelelő szintű és hozzáértő szexuálterápiás kezelését. De ehhez “be kell váltani a terápiás zsetont”!

A merevedési zavar online is kezelhető
Tények 2)

A Psychocomfornál a szexualitással kapcsolatos problémákat átfogóan, a szexualitás egészét átlátva, a partnert, a párkapcsolatot is figyelembe véve kezeljük.

A merevedési zavar lelki terápiája során figyelembe vesszük, hogy egyes testi (szomatikus) betegségek épp úgy vezetnek szexuális problémákhoz, mint a tartós, negatív stressz, a feszültség, nagyfokú fáradtság, kimerültség, kiégettség és az életvitel-, életmódbeli problémák (egészségtelen táplálkozás, kevés, nem kielégítő alvás, elégtelen rekreáció, stb.).

Tények 3)

Sokan nem tudják, hogy a merevedési zavar mennyire gyakori probléma! Az erre vonatkozó hazai és a külföldi felmérésekből kiderül, hogy a 40 és 70 év közötti férfiaknak legalább a felénél előfordult már merevedési gond. Egy férfinak közel az életkorának megfelelő arányú százalékos esélye van arra, hogy merevedési zavara legyen.  Magyarországon egy néhány éve elvégezett 500 fős, online felmérés adatai szerint a férfiak 75 százaléka válaszolta, hogy többször előfordult a szexuális életében probléma. A merevedési zavart és a korai magömlést jelölték meg, mint a legjellemzőbb gondot.  Olvasson itt mindezekről bővebben!

Már ne halogassa! Kérjen időpontot most!

Itt online is tud időpontot kérni gyorsan, kényelmesen.

Vagy egyszerűen hívja ezt a mobil számot!

+36 20 438 4667

A szexterápiáról, más szexuális problémákról, valamint rólam

ide kattintva bővebb információkat is talál.