+ KEGEL GYAKORLATOKKAL!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZEREK NÉLKÜL TARTÓS ÉS MASSZÍV MEREVEDÉST AKAR? AJÁNLATOM:

Otthoni gyakorlatokra épített ONLINE szexuálterápia – 2021

Magas hatékonyságú, kombinált terápia, hogy a masszív és tartós merevedéshez se alkohol, (se drog), se kémiai potencianövelők ne kelljenek. A terápiás “csomag” ezen a kedvezményes áron kizárólag február 28-áig elérhető. Foglaljon időpontot és vegye igénybe online! És mindenekelőtt: ne törődjön bele a merevedési zavarba! Tényleg ne!

Itt is találkozhatott velünk:

ki mondta, hogy most már csak kémiai szerrel képes elérni azt a merevedést, amelyre vágyik?

Ha a merevedési zavarnak nincs fizikális oka, Ön dönt: szerek vagy szexuálterápia.

A SZEXTERÁPIA ÉPPEN ÖNNEK SZÓL

 

ha a merevedési zavar már hónapok (évek?) óta fennáll, és nincs pozitív változás… Ami nagyszerűen és megbízhatóan működött “ott lent”, megbízhatatlan lett. Hol összejön egy rendes merevedés, de inkább hol nem.

OK, lehet, hogy még urulógushoz is elment, talán további kivizsgáláson is volt. Ha szervi okot nem találtak (minél fiatalabb, annál valószínűtlenebb, hogy találnak…), felírtak valami kék, sárga, stb. bogyót. Ezzel a probléma egy ideig letudva. Ám sokba kerül, és mindenféle mellékhatásai is lehetnek.

No és mi lesz a spontán összebújásokkal, a gyors menetekkel, amelyek annyira…? Mi van, ha pont nincs kéznél a tabletta, vagy egyáltalán nincs is, mert pl. tudomást is alig akar venni erről az egészről, nemhogy beszélni róla?

Lehet, hogy már művésze lett a halogatásnak, a terelésnek? Menekül a témát érintő beszélgetések meg a “helyzetek” elől? Meddig és főleg miért?

MI LENNE? HA

 

Mit szólna ahhoz, ha többé nem kellene a gyógyszertárba rohannia szex előtt? Ha nem kellene azon gondolkodnia, hogy van-e Önnél tabletta és hová tette? Mi lenne, ha pia sem kéne és drog sem?

Mennyire lenne nagyszerű, ha csak úgy lezavarnának egy menetet, minden tervezgetés és rákészülés nélkül? Csak hogy jó legyen!

Milyen lenne aggodalom és szorongás nélkül engedni kalandozni a partnere kezét, száját, semmi másra, csak a gyönyörre figyelve? Ugye borzongatóan jó lenne látni, érzni, hallani a kéjt, amit természetesen Ön csalt elő, belőle is?

Nem kicsit lenne jó, ugye, ha a partnere kérné, hogy “menjen el”, mer ő már “kész van”, és eközben dícsérné a férfiasságát is?

Abban fogok segíteni Önnek, hogy megint büszke lehessen a jól működő férfiasságára, és hű “társa” legyen a vágyai teljesítésében. Megtanulja és megtapasztalja, hogy miként alakítsa át az akadályozó gondolatait, szokásait, beidegződéseit.

Hogyan lehetséges mindez?

28-SZEXUÁLTERÁPIÁVAL

A terápia, amelyet Önnek ajánlok, speciális terápiás beszélgetésekből és kifejezetten a merevedési zavar kezelésére kidolgozott, otthon végzendő gyakorlatokból áll.

A beszélgetéseket az első néhány hétig hetente, később attól függően tartjuk, hogy milyen ütemben halad az otthoni gyakorlatokkal. Tehát végig Ön diktálja az ütemet.

A szexuálterápián – most a járványhelyzet miatt, kizárólag – online vehet részt, egyedül vagy a partnerével.

A terápia csak addig tart, ameddig nem éri el az ön által megcélzott javulást,- feltéve, hogy tartja magát a terápiás ajánlásokhoz és keretekhez.

Egy – 50 perces – terápiás konzultáció dija (online)

  • 12.000,- ft.

Ha a partnerével vesz részt, a konzultáció 80 perc, a díja pedig 16.000,- Ft.

*Ez a díj most – február 28-áig – csomagban tartalmazza az otthoni gyakorlatokat is, a Kegel gyakorlatokkal kiegészítve. Akkor tudja igénybevenni, ha eddig a dátumig lefoglalja az első terápia időpontját.

 

“Mit ad Önnek a merevedési zavar (erektilis diszfunkció) kezelése?

 

A következőkben felsorolt előnyök mellett a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, az életörömöt. Ezt ne mulassza el!”

A SZEXUÁLTERÁPIA 7 HASZNA

a merevedési zavar kezelésében:

  1. erőteljes, tartós merevedés, 
  2. a szex iránti érdeklődés megugrása,
  3. a szexuális örömszerzés megnövekedett képessége,
  4. a szexuális élvezet elnyújtása,
  5. a szexuális élettel való elégedettség,
  6. a drága gyógyszerek elhagyhatósága,
  7. a jó szex.

Persze nyilvánvaló, hogy egy terápia, de talán különösen a szexuálterápia alapvetően bizalmi kérdés.

Ezért bemutatkozom, Ön pedig mérlegelheti, hogy … 

Dr. Dóczi Rita szexuálterapeuta

MIÉRT HALGASSON RÁM?

Szexuálterapeuta képesítésemet a Semmelweis Egyetemen szervezett képzésen szereztem. Szakterületem a merevedési zavarok és a korai magömlés kezelése is.

Tőlem professzionális, gyakorlati segítséget kap, hogy

  • megszabaduljon a merevedési zavartól, és
  • újra erőteljes és kitartó merevedése legyen.

FONTOS! A terápia megkezdése előtt – ha még nem tette meg – kihagyhatatlan lépés egy szakorvosi (legalább urulógiai, és lehetőeleg belgyógyászati, kardiológiai) kivizsgálás, hogy megfelelően ki lehessen zárni az esetleges testi betegségeket, amelyek szintén merevedési zavarhoz vezethetnek.

Ez az 1 perces animáció sokat mond a merevedési zavarról.

Az animáció a linkre kattintva elindul.

https://blausen.com/hu/video/merevedesi-zavar/ 

Hogyan dolgozom?

Az erektilis diszfunkciót előidéző okok felderítésével, (az un. “anamnézissel”) kezdem.  Ezután több konzultáció (irányított terápiás beszélgetés) következik, az első néhány esetben heti rendszerességgel. Online, akár Skype-on vagy Messengeren is tudunk beszélgetni.

A terápiás beszélgetések során 

rendszerint egy-egy, a merevedési zavar kialakulásához vezető okkal, (beidegződéssel, gondolattal, érzelemmel, averzióval, szokással stb.) fogunk dolgozni. Ha azzal számol, hogy minden egyes rossz beidegződéstől való megszabadulás csak 8-20 százalékot javít majd a merevedésén, akkor meglehetősen jó eredményt valószínűsíthetünk a terápia végére.

A terápiás ülések helyszíne

Az egyes terápiás konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb odafigyeléssel járó feladattól lépjen az egyre fajsúlyosabbak felé.

ELŐSZÖR PERSZE MINDENKI BIZONYTALAN

Tapasztalatból tudom, hogy tele van kérdésekkel, sőt félelmekkel is.  A leggyakoribb kérdésekre ezért már itt válaszolok.

– “Mi történik majd, nem kell-e levetkőzzek?” Ez nem orvosi rendelő. Én főként a viselkedésével, szokásaival, és persze a gondolataival, érzelmeivel foglalkozom.

– “Jó, de ez nem olyan agyturkász dolog?” Nem olyan. Egyrészt nem turkálok semmilyen módon az agyában (sem). Másrészt mindig csak azt mondja el, amit el akar mondani.

– “Mi van a gyakorlatokkal?” A gyakorlatokat szigorúan csak otthon kell végezni. Egy részüket egyedül, más részük lehet páros gyakorlat is. Fontosak, mert “gyakorlat teszi a mestert”.

– “Mi történik, ha nem tudok résztvenni a konzultáción?” 48 órával előtte ingyenesen le lehet mondani. Ezt követő lemondás esetén azonban – kivételes esetektől eltekintve – ki kell fizetni a mulasztott alkalmat is.

– “Biztos, hogy sikeres lesz a terápia?” Ennek egészen magas a valószínűsége, ha az erektilis diszfunkciót csak lelki okok idézik elő. Azért nem 100%, mert több ismeretlen tényező is van, ill. lehet. Leginkább azért, mert az Ön belső motivációitól, elkötelezetségétől, megélésétől, kitartásától függ.

További részletes válaszok az oldal aján, a GY.I.K.-ban. De bárhogy is:

ÉRDEMES MEGPRÓBÁLNI

 

Tudja, ez nem betegség, hanem tünet. Viszont nem az a fajta, amelyik “majd elmúlik”. Ráadásul, ha nem (csak) lelki okai vannak, súlyos testi betegség tünete is lehet. Tehát mindenképpen érdemes kezdeni vele valamit. Tényleg.

Persze mindenki, aki ép ésszel rendelkezik, tart az ismeretlentől. Ez természetes és én is maximálisan figyelembe veszem.

Ezért tud kérdezni tőlem, (Dr. Dóczi Rita) mobilon +36 30 373 6298  (OK, H-Sz. 8:00-20:00), vagy itt, online, ill. az oldalon lejjebb görgetve.

Az első konzultáción pedig mindent részletesen elmondok, megbeszélünk, hogy segítsem a félelmek kezelését, a terápia sikerét.

Természetesen érdemes beleolvasni a korábbi páciensek véleményébe is, ők már saját tapasztalatukból tudják, hogy mi várható a terápiától.

 

NINCS KOCKÁZATA

A legtöbb, amit a gyógyulása érdekében a szexuál-terápiába be kell fektetnie, a terápiás konzultációk díja és a ráfordított idő meg energia.

A merevedési zavar elmulasztása sem ráolvasással, sem a passzív várakozással nem megy. Tennie kell érte, ez tény.

Akkor is, ha nincs olyan fizikális betegsége, amely okozója lehet a merevedési zavarnak, választhat két eredményes módszer közül: (i) irathat fel és szedhet gyógyszert, vagy (ii) részt vehet szexuálterápián. Döntés kérdése, hogy melyiket választja.

A gyógyszer látványosan és gyorsan hat, de csak a tünetet kezeli és vannak negatív mellékhatásai. Ugyanakkor évekre, évtizedekre rendszeres és nem kevés kiadást jelent, meg egy kemikáliától való állandó függést.

A szexuálterápia lassabban hat, de nem csak a tünetet gyógyítja, nincsenek negatív mellékhatásai és utána eredmény van, nincs viszont sokéves függés.

Tehát, melyik időpontra jelentkezik?

 

Az online időpontfoglaló felületen foglalhat a szabad időpontok közül. Ha nem talál megfelelő időpontot, vagy kérdezni is szeretne, kérem hívjon mobilon a +36 30 373 6298  számon!

Ne kísérletezzen házilagos módszerrel!

Merevedési zavar esetén a házilagos módszerek csak esetlegesen és nagyon ritkán hoznak eredményt! Sőt, a kutatások és a tapasztalatok szerint ezek inkább kárt okoznak.

A merevedési zavarra panaszkodók

több mint fele évek óta küzd a problémával, mégsem fordul orvoshoz vagy szexuálterapeutához a felmérések szerint. 

Párkapcsolati “extrák”

A terápia során természetesen nemcsak a módszertani, “technikai” részletekben, de a párkapcsolat és az intimitás elmélyítésében is tudok segíteni, adott esetben a partnerének a bevonásával.

Tudta? Egy férfinak közel az életkorának megfelelő arányú százalékos esélye van arra, hogy merevedési zavara legyen. Az esetek többségében pedig ezt nem fizikális betegség, hanem érzelmi-, beidegződési probléma okozza.*

FIGYELEM! Ha megtalálja az oldalon a *-hoz tartozó részletesebb információt, egy bónusz is várja!

Ne vegye félvállról! Az erektilis diszfunkció (merevedési zavar) nem csupán kellemetlen, hanem esetenként olyan szervi-, testi betegségek tünete is lehet, amelyek az életét is veszélyeztethetik.

Ezért megköszönjük, ha rászán 3-4 percet ennek az oldalnak az elolvasására!

De ha “csupán” olyan okok állnak mögötte, mint téves gondolatok, rossz élmények, hibás beidegződések, rejtett érzelmek, akkor is súlyosan kihat az életminőségére, párkapcsolatára, stb.

Erős, határozott férfiként semmiképpen ne nyugodjon bele, szabaduljon meg mind az okoktól, mind a tünettől!

Miért nem működnek a házilagos módszerek?

Nem elég, amit az ismeretterjesztő könyvekben olvas?
  Nem, mert ezeknek nem az öngyógyítás megvalósítása a céljuk, és erre nem is alkalmasak.

Ki tudja kitalálni, hogyan kontrollálja az izgalmi szintet?
Lehet, de Ön szerint mennyi az esélye, hogy belátható időn belül sikerül az önmagán való kísérletezés?

Lemondana arról a tudásról és tapasztalatról, amelyet a szakemberek a világ számos országában az évek során felhalmoztak?
A legjobb sportolók is a személyi edzőjüktől kérnek segítséget, ha még jobbak akarnak lenni.

Gondolja el, milyen csodálatos lenne, ha kémiai szer (különböző tabletták) használata nélkül, hosszan és erőteljesen megmaradna a merevedése? Van erre megoldás.

Van számos

szexuálterápiás kezelés

az erektilis diszfunkció elmulasztására.

Amit kínálnak, a legtöbb esetben igazán korrekt, többnyire megvan minden, amit a szakkönyvek és a szakmai szokások javasolnak.

Mégis, miért válasszon engem?

Mert valódi eredményt adó segítséget akar kapni az elégtelen merevedés leküzdéséhez? 

Mert tényleg meg akarja tanulni, hogyan használja a meglévő és egyébként naponta használt kognitív képességeit az izgalmi állapot kontrollálására is?

Mert tartós sikert akar, szorongás nélkül? 

Mert tele van a hócipője az internetes bejegyzésekkel, amelyek az 5*-os, tökéletes szexről szólnak?

               IGEN!

Egyszerűen és gyorsan elkezdheti

w

15 perc ingyen konzultáció

15 percen keresztül kérdezhet, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Időpontfoglalás

Egyszerűen, könnyen, gyorsan tud időpontot foglalni vagy megbeszélni.

Az első terápia

Az 50 perc gyorsan elrepül, és meglátja, már várni fogja a következőt!

Ha alkalmazza a szexuálterápia során tanultakat… ”átírja” a korábbi beidegződését.

Az új képességet aztán bármikor alkalmazhatja.

Még jobb pasi lesz.

Ha magabiztos lesz az ágyban, ez kisugárzik az életének más területeire is. Tudja: „minden mindennel összefügg…”

A kéj növekedése végre nem az ellensége, hanem a legjobb barátja lesz.

Ha eddig tartott attól, ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb része a szexnek, most végre maradéktalanul átadhatja magát az élvezetnek. Nem lesz több ideges és bizonytalan önmagára figyelés. Így sokkal többet figyelhet a párjára is.

Ez a szexuálterápia ELÉG JÓ LESZ ÖNNEK?

IGEN, ha ELSZÁNT TÚLÉLŐKÉNT tudja: a mindennapok dzsungelében a jó szex rengeteget segít a túlélésben.

IGEN, ha  PROFI ÚJRAKEZDŐKÉNT már saját kárán megtanulta, nem érdemes az elhidegülést, az újabb szakítást / válást megvárni, hanem mielőbb be kell vetni a leghatékonyabb és leggyorsabb kapcsolatjavító módszereket.

IGEN, ha MEGCSALTÁK vagy MEGCSALT, és most tényleg nincs mire várni, lépni kell, és ehhez elengedhetetlenül fontos dolgokat kell ténylegesen helyrehozni, mielőtt minden összeborul.

IGEN, ha EGYRE KÉSŐBB JÁR HAZA és kiégett, fáradt, stresszes vagy felrázó élményekre vadászik és új kihívások után kutat, lehetőleg minél távolabb.

IGEN, ha most SEMMI SEM JÓ de főleg a SZEX, és ez mindig ki is derül, de így nem lehet igazán élni, vagy lehet, de annyira nem érdemes.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

MINDEN A MEREVEDÉSI ZAVAR KEZELÉSÉRŐL

Mi az oka a merevedési zavarnak?

Egyes testi (szomatikus) betegségek, így a különféle – prosztata, stb. – gyulladások, szív- és érrendszeri-, keringési problémák épp úgy vezethetnek a merevedési problémákhoz, mint a tartós, negatív stressz, a feszültség, nagyfokú fáradtság, kimerültség, kiégettség és az életvitel-, életmódbeli problémák (egészségtelen táplálkozás, kevés, nem kielégítő alvás, elégtelen rekreáció, stb.), a negatív érzelmek, valamint a párkapcsolati problémák, mint pl. a kihűlt kapcsolat.

Mikor nehéz az erektilis diszfunkciótól megszabadulni?

Nos, kizárólag akkor, ha valaki házilagos módszerrel akar kielégítő eredményt elérni… Azonban én ennek éppen az ellenkezőjét ajánlom: professzionális vezetéssel profi módszerek sikeres alkalmazását a legjobb eredmény elérése érdekében.

Mi történik, ha elakadok pl. a gyakorlatokkal?

Akkor sem marad egyedül, ha elakad! Ha a gyakorlás közben felmerül bármilyen kérdése, írja le, és a következő konzultáción megbeszéljük!

Mennyire személyre szabott a terápia?

Az elérni kívánt célhoz vezető szexterápia minden esetben személyre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Milyen gyakori a merevedési zavar?

A merevedési zavarra vonatkozó hazai és a külföldi felmérések szerint a 40 és 70 év közötti férfiaknak legalább a felénél előfordult már merevedési gond. Magyarországon egy néhány éve elvégezett 500 fős, online felmérés adatai szerint a férfiak 75 százaléka válaszolta, hogy többször előfordult a szexuális életében probléma. Ezek közül a merevedési zavart és a korai magömlést jelölték meg, mint a legjellemzőbb gondot.  Olvasson itt mindezekről bővebben!

Kinek segít a szexuálterápiás segítség?

Mindenkinek, aki már legalább 3 hónapja szembesül a merevedési zavarral és nincs olyan kivizsgált, ismert betegsége, szervi oka, amely ezt előidézheti. (Ez az impotenciától szenvedők markáns többsége.)

Annál jobban jár, minél előbb jön, mert így pl. kisebb az esélye, hogy egy rossz beidegződés mélyen rögzüljön. 

Milyen tudományos módszerre épül a szexuálterápia?

A teljes szexuálterápia a kognitív viselkedésterápiára épül. Minden terápiás ülésen, akár személyesen jön, akár Skypeon vagy Messengeren találkozunk beszélgetni fogunk az okokról, az Önt és/vagy a párját zavaró problémákról.

Utána egyszerűen, érthetően, követhetően és részletesen elmondom, hogy mit és hogyan gyakoroljon majd otthon. Minden gyakorlatot otthon végez tehát. Természetesen a konzultációk során bármikor kérdezhet is.

A szexuálterápiáról, a szexuális problémákról, valamint rólam

ide kattintva további, bővebb információkat is talál.

TOVÁBB

MÁS SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK ÉRDEKELNEK

Betegség-e a merevedési zavar?

A szexuális probléma, mint a merevedési zavar is, többnyire tünet. Nem is “betegség” abban az értelemben sem, hogy nagyon gyakran nincs fizikális oka. Így a megszüntetése ezekben az esetekben nem is igényel orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést. “Csak” a merevedési gondot előidéző probléma megfelelő szintű és hozzáértő szexuálterápiás kezelésére van szükség: a zavart okozó viselkedések, beidegződések, gondolatok, érzelmek, averziók átírására, megszüntetésére.

HA NEM MOST, AKKOR MIKOR?

Ha üzenetet vagy e-mailt ír, rövidesen válaszolunk. Ha mobilon hív és nem vesszük fel, valószínűleg ügyféllel vagyunk. Ez esetben kérjük, hagyjon üzenetet! Visszahívjuk.  Online a világ bármely pontjáról kényelmesen elér minket.

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Egyszerűen és gyorsan elér minket, ha online keres meg.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig 09:00-tól 19:00-ig várom!

Kérjük, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

kapcsolat@psychocomfort.com