Online konzultáció és terápia

Kényelmesen, gyorsan, hatékonyan, kieső idő nélkül.

Ha bármilyen kérdése van, vagy beszélni szeretne velünk az online tanácsadásról, hívjon minket a +36 30 188 8077-es mobilszámon.

Az online – Skype, Messenger, mobil, stb. – tanácsadás vagy terápia optimális megoldás, ha pl. nem Budapesten él, vagy bármely okból nem tud személyesen eljönni, ugyanakkor csapatunk egyik képzett szakemberével szeretne dolgozni egy jobb megoldáson illetve a változáson.

A Psychocomfort tanácsadást és terápiát nyújt pároknak és egyéneknek. Ebben a legújabb kutatási eredményeket egyesítjük a megalapozott szakértelemmel és nagy gyakorlattal.

Online szolgáltatásaink elérhetővé teszik a támogatás igénybevételét mindazok számára, akik nem tudják elérni a budapesti központunkat.

Mi az online tanácsadás vagy terápia?

Az online tanácsadás vagy terápia az egyéni / páros konzultációnak az interneten keresztül megvalósuló változata.

Csak annyiban különbözik a hagyományos, szemtől-szembeni változattól, hogy Ön és partnere a terapeutájával / tanácsadójával a személyi számítógépén (laptopján okostelefonján, stb.) keresztül kommunikál.

Ez a szolgáltatás e-terápia, internetes terápia és webterápia néven is ismert.

Az online tanácsadás vagy terápia sokak számára éppen olyan hatékony alternatíva lehet, mint a hagyományos forma.

Miért éri meg Önnek

a Psychocomfort online tanácsadás / terápia?

Biztonságos: Online szolgáltatásunk során az Ön egyetértésével választunk kíváló minőségű webes platformot, és minden adatot biztonságban tartunk ügyfeleink magánéletének megvédése érdekében.

– Egyszerűen hozzáférhető: Az online terápia-, tanácsadás vagy coaching problémamentesen elérhető és jól illeszkedik a körülményeihez, ha utazik, mobilitási problémái vannak, és/vagy fokozott diszkrécióra vágyik.

– Gyors, rugalmas: általában jóval rövidebb várakozási idővel, rugalmasabb feltételekkel veheti igénybe, mint a hagyományos, szemtől-szembeni konzultációt vagy terápiát.

– Magas minőségű: Az általunk kínált online terápia, tanácsadás vagy coaching más, de egyenrangú és azonosan magas színvonalú, mint  a személyes változat.

 

További előnyök:

– Hatékony: Az ügyfelek több mint 91% -a úgy nyilatkozott, hogy seítségünk jelentős pozitív hatással volt rá, hogy megértsék magukat és/vagy partnerüket, valamint a visszajelzéseik szerint tanácsadóink, terapeutaink figyelmesen és elfogultságtól mentesen foglalkoznak velük.

– Megbízható: Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az életvezetési nehézségek-, elakadások-, kapcsolati nehézségek- és konfliktusok, valamint a szexuális problémák leküzdésében.

– Személyre szabott: A Psychocomfort tanácsadói és terapeutái a nemzetközileg széles körben ismert, bevált megközelítéseket és módszereket – kivétel nélkül minden esetben – az Ön céljainak és szükségleteinek megfelelően alkalmazzák.

 

Miért ajánlják a párok a Psychocomfort online tanácsadását / terápiáját?

„Diszkrét, kényelmes, hasznos és ráadásul nincsenek többletköltségek.”

Ügyfél-elégedettségi felméréseink azt mutatják, hogy ügyfeleink több mint 90%-a arról számolt be, hogy a szolgáltatásunk kiváló vagy jó, sokan pedig arról tanúskodnak, hogy szakértelmünk hogyan segített nekik:

– „A terapeuta valóban hozzáértő és pártatlan volt, igazán hasznos volt mindkettőnk számára.”

– „Viszonylag rövid idő alatt komolyan sikerült előrelépnünk a problémáink gyökereinek felfedezésében, egy meglehetősen bonyolult kapcsolatban.”

Foglalja le az első időpontot egyszerűen, gyorsan, kényelmesen – ONLINE!

Ha szeretne még többet megtudni online szolgáltatásunkról, kérjük, hívjon minket a +36 30 188 8077-es mobilszámon.

Ügyfeleink biztonsága különösen fontos a számunkra. Ezért a pandémia kezdete óta minden szolgáltatásunk kizárólag online elérhető.  De természetesen a biztonsághoz csatlakozik az online forma által nyújtott gyorsaság, diszkréció és kényelem is. Így az online tanácsadás vagy terápia most az ideális választás. Ráadásul a díja is 8,3-20%-al* alacsonyabb.

Árainkról ide kattintva talál részletes tájékoztatást.

Az online időpontfoglalást követően felvesszük önnel a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adunk az online konzultációról.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Önre szabott?

Az elérni kívánt célhoz vezető tanácsadás vagy terápia minden esetben személy szerint önre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Gyakorlat teszi…?

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése.

Ön dönt?

Minden alkalommal közösen vizsgáljuk, hol tart a kitűzött célhoz képest. Ennek alapján Ön dönt, a mi segítségünkkel megy-e tovább.

Milyen módszerekkel dolgoznak?

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított integratív  módszerek és eszközök együttesét alkalmazzuk.

Az Ön tempójában?

Addig és annyiszor, ameddig és ahányszor a valós siker eléréséhez szükséges. Tehát: a saját tempójában haladhat a célig.

Könnyen elér(i)

Ha információra van szüksége, kérdése van, ha időpontot kíván foglalni vagy módosítani, nálunk mindezt egyszerűen eléri.

Jelentkezzen!

Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Online az ország / világ bármely pontjáról kényelmesen eléri a szolgáltatásainkat. 

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Egyszerűen és gyorsan elér minket.

Online időpontok: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig 09:00-tól 19:00-ig várjuk!

Kérjük, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

1112 Bp. Beregszász út 110. I.em.3.

kapcsolat@psychocomfort.com