+36 30 188 8077 kapcsolat@psychocomfort.com hétfő - péntek 8:00 - 20:00, szombat 09:00 -19:00

Online konzultáció és terápia

Online

Vegye igénybe a coachingot / tanácsadást / terápiát online, ha személyesen nem tud eljönni hozzánk! Éljen az előnyeivel!

Gyors

Gyorsan, rugalmasan igénybe veheti, általában jóval kevesebb várakozási idővel, mint a személyes konzultációt vagy terápiát.

Egyszerű

Az online terápia ill, tanácsadás vagy coaching nagyszerű választás, ha utazik, mobilitási problémái vannak, vagy fokozott diszkrécióra vágyik.

Kényelmes

Az általunk kínált online terápia, tanácsadás vagy coaching más, de egyenrangú és azonosan magas színvonalú, mint  a személyes változat.

Komfortosan
Mit ad Önnek

az online konzultáció és terápia?

Ha Ön bármely okból most nem tud vagy nem akar személyes konzultációra vagy terápiára jönni, és/vagy különösen fontos az online forma által biztosított, a gyorsaság, a diszkréció és a kényelem, az online tanácsadás vagy terápia az ideális választás. Ráadásul még a díja is 8,3-20%-al* alacsonyabb. 

 

Árainkról ide kattintva talál részletes tájékoztatást. 

Tények 1
Tények 2
Tények 3

Az online – Skype, mobil, stb. – konzultáció vagy terápia optimális megoldás, ha pl. nem Budapesten él, vagy bármely okból nem tud személyesen eljönni, ugyanakkor csapatunk egyik képzett szakemberével szeretne dolgozni egy jobb megoldáson illetve a változáson.

Az időpont egyeztetést követően felvesszük önnel a kapcsolatot, és a részletes tájékoztatást adunk az online konzultációról. 

Nagy tapasztalatunk van külföldön élő magyarok lelki- és problémamegoldó támogatásában is.
 

Az online párterápia igénybe vétele remek lehetőség akkor is, ha a pár két tagja különböző helyeken tartózkodik, és nem tudnának személyesen részt venni a tanácsadáson.  

 

Az online párterápia igénybe vétele remek lehetőség akkor is, ha a pár két tagja különböző helyeken, akár különböző országokban tartózkodik, és nem tudnának személyesen részt venni a tanácsadáson.

terápia online

Kérjen időpontot!

Itt tud online időpontot kérni, gyorsan, kényelmesen.

Önre szabott

Az elérni kívánt célhoz vezető tanácsadás vagy terápia minden esetben személy szerint önre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Integratív módszerek

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított módszerek és eszközök együttesét alkalmazzuk.

Gyakorlat teszi...

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése. 

Az Ön tempójában

Addig és annyiszor, ameddig és ahányszor a valós siker eléréséhez szükséges. Tehát: a saját tempójában haladhat a célig.

Ön dönt

Minden alkalommal közösen vizsgáljuk, hol tart a kitűzött célhoz képest. Ennek alapján Ön dönt, a mi segítségünkkel megy-e tovább.

Könnyen elér(i)

Ha információra van szüksége, kérdése van, ha időpontot kíván foglalni vagy módosítani, mindezt egyszerűen eléri.

Kapcsolat online