+36 30 188 8077 kapcsolat@psychocomfort.com hétfő - péntek 8:00 - 20:00, szombat 09:00 -19:00

Konzultáció - terápia

Életvezetési tanácsadás

A zavaró, nehéz, problémás, konfliktusos élethelyzeteiben kaphat tőlünk működő, gyakorlati és hasznos tanácsokat a jó megoldásokhoz.

Kognitív terápia

Ahhoz ad eszközöket, hogy szubjektív benyomásainkra csak hipotézisként tekintsük, és azokat a valós tények, adatok, stb. figyelembe vételével vizsgáljuk felül.

Párkapcsolati tanácsadás

A jó párkapcsolat az egyik fő életcélunk, de a megvalósításában gyakran elakadunk. A párkapcsolati tanácsadás ezek feloldásában segít. 

Szexuálterápia

A jó szex sokat ad hozzá az életminőségünkhöz, a rossz pedig sokat elvesz. A szexuális problémákat nem érdemes elfogadni, mert sikeresen megszüntethetők. 

Szexuálterápia Budapesten
Mit adunk Önnek

a konzultációval, a terápiával?

Ma már sokféle, egymás pozitív hatását is kiválóan erősítő coaching-, tanácsadási- és terápiás megközelítés illetve eszköz eredményes alkalmazására van lehetőségünk. Ezek nagyobbik része már 3-5  alkalmat követően is jól érzékelhető, kézzelfogható változást hoz az ügyfél / páciens életébe. Mi pedig örömmel segítünk Önnek, aki elkötelezett és motivált a saját céljának mielőbbi megvalósítása érdekében. 

Tény 1
Tény 2
Tény 3

Évről évre növekszik azok száma, akik készek és képesek tenni saját életük jobbításáért. Nem csak álmaik, de céljaik is vannak, és ezek megvalósítása érdekében aktívan terveznek és kitartóak a megvalósításban is. Közülük is sokan tudják már, hogy céljaik elérésében a legfőbb támogatójuk, “eszközük” saját maguk. Ezért hajlandóak időt, energiát, pénzt fektetni abba, hogy önmagukat fejlesszék, és jobb állapotba hozzák. Ez pedig az egyik leggyümölcsözőbb befektetés.   

Akár a tanácsadás, akár a terápia egy belső építkezés és átalakítás. Azt célozza, hogy különböző életfeladatainkat, élethelyzeteinket jobban, hatékonyabban tudjuk megoldani, és álmainkat, céljainkat be tudjuk teljesíteni. Mindegyiknek része az is, hogy a saját életünk fölötti kontrollt a kezünkbe tudjuk venni, a változásokat pedig megfelelően kezeljük. Az önismeretünk szintén mélyül és gazdagabb lesz.  Összefoglalóan: növelni tudjuk a személyes hatékonyságunkat.  

A coaching, a tanácsadás és/vagy a terápia nem más, mint új erőforrások bevonása a sikeres megoldás érdekében. Nincs senki, aki mindentudó, mindent megoldó lenne, hiszen emberből van. Szakértő segítséget kérni ott és akkor, amikor szükség van rá, bölcsesség és jó helyzetfelismerés. A szervezeteknél erre azt mondjuk, hogy gondos működés, megfontolt veszteség- és kockázatcsökkentés. Ha valami / valaki különösen fontos, akkor igyekszünk a legnagyobb gondossággal eljárni. Igaz?!  

Szexuálterápia Budapesten

Kérjen időpontot!

Itt tud online időpontot kérni, gyorsan, kényelmesen.

Önre szabott

Az elérni kívánt célhoz vezető tanácsadás vagy terápia minden esetben személy szerint önre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Integratív módszerek

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított módszerek és eszközök együttesét alkalmazzuk.

Gyakorlat teszi

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése. 

Az Ön tempójában

Addig és annyiszor, ameddig és ahányszor a valós siker eléréséhez szükséges. Tehát: a saját tempójában haladhat a célig.

Ön dönt

Minden alkalommal közösen vizsgáljuk, hol tart a kitűzött célhoz képest. Ennek alapján Ön dönt, a mi segítségünkkel megy-e tovább.

Könnyen eléri...

Ha információra van szüksége, kérdése van, ha időpontot kíván foglalni vagy módosítani, mindezt egyszerűen eléri.

Párkapcsolati problémák leküzdése