Mit adunk Önnek

az életvezetési tanácsadással (life coachinggal)?

Gyakran érezheti úgy, hogy vagy a lakat, vagy a kulcs hiányzik. Lehet az is, hogy mind megvannak, de valamiért a kulcs nem nyitja a zárat. Hiszen mindenkinek vannak ilyen élethelyzetei.

Az életvezetési tanácsadás abban segít, hogy sikerüljön megtalálnia a zavaró problémák nyitját. A megfelelő kulcs az esetek közel 85%-ában az Ön saját céljának egyértelmű tisztázása, no meg az annak eléréséhez legjobban megfelelő eszközök megkeresése. Ahhoz is megbízható támogatást nyújtunk, hogy a netán hiányzó eszközöket beszerezze, kipróbálja, és mindehhez eredményesen mozgósítani tudja saját meglévő tudását, tapasztalatait, készségeit, sőt a további segítőit is.

Aki gyorsan ad

Igen, az “kétszer ad, …”. Minket pedig egyszerűen, kényelmesen, gyorsan, online is elér, időpontot is tud online foglalni, ha mielőbb szeretne hozzákezdeni az eddiginél lényegesen jobb megoldáshoz. És miért is ne tenné? 

Tudás és tapasztalat

Mint a tapasztalt hegyi-vezető, úgy tudunk Önnek segíteni, hogy a kitűzött csúcsot (célt) valóban, minél biztonságosabban elérje. A hitvallásunk: „Mindent Önért, de semmit sem ön helyett.” 

Értő figyelem

Ritka dolgot kínálunk: Önre figyelünk kizárólagosan, aktívan és őszinte, elfogadó, ítélkezés-mentes érdeklődéssel, hogy a lehető legjobban segíthessünk, és a tudatosságát is fokozzuk. 

Kulcs a megoldáshoz

Nem csak a megoldáshoz vezető kulcs megtalálásában, hanem a kulcs használatában is segítjük, hogy valóban ki is nyíljon az a bizonyos “titkos” ajtó. Mindenkiben ott van a lezárt, sok-sok mesés kincset (tudást, tapasztalatot, élményt, vágyakozást, eszközt stb.) rejtő szoba, amelyhez azonban a kulcs nem jelenik meg mindenkinek. De megszerezhető, és nemcsak a mesékben. 

És vannak még további kulcsok

Számtalan oka lehet, hogy miért teljesítünk jó vagy kevésbé jól egy helyzetben. Az életvezetési tanácsadás (life coaching) során nem ezt “boncolgatjuk”. Sőt: semmit és senkit nem boncolgatunk. A nehéz és/vagy zavaró helyzethez vezető, vélt vagy valós okok helyett az elég jó (optimális) megoldás megvalósításának minél hatékonyabb támogatása a feladatunk. Ehhez pedig rengetegszer kipróbált, igazán jól működő módszerek, eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyeket mindig a Önre, az ön által megoldani kívánt helyzetre szabjuk. 

Gyakorlatilag minden helyzetnek van megoldása, és ráadásul van több lehetséges jó megoldása is. Ha – valaki szerint – nincs megoldás, akkor is van, legfeljebb nem tetszik, vagy még nem alkalmazta, esetleg nem akarja, stb. Gyakorlatilag mindegyik esetre van jól működő módszer és eszköz, ami a csapdából, elakadásból sikeresen kilendít. Az egyik nyílt titok a fókusz, amelyet a problémáról a megoldásra irányítunk át.   

Az életvezetési tanácsadás vagy coaching egyik központi elemei közé tartozik agy ügyfél egyenrangú, kompetens partnerként való kezelése és tudásának, tapasztalatainak maximális bevonása a kívánt megoldásba. Ugyancsak kiemelt szerepet kap a döntés után az “elég jó” megoldás tesztelése és szükség szerinti pontosítása, fejlesztése is. Nem a tökéletes megoldásra törekszünk, vagyis a lehetségesre, az optimálisra.

Kérjen időpontot!

Itt tud online időpontot kérni gyorsan, kényelmesen.

IDŐPONTOT KÉREK ONLINE!

Önre szabott

Az elérni kívánt célhoz vezető tanácsadás minden esetben személy szerint önre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Integratív módszerek

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított módszerek és eszközök együttesét alkalmazzuk.

Gyakorlat teszi…

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése. 

Az Ön tempójában

Addig és annyiszor, ameddig és ahányszor a siker eléréséhez szükséges: a saját tempójában haladhat egészen a célig.

Ön dönt

Minden alkalommal közösen vizsgáljuk, hol tart a kitűzött célhoz képest. Ennek alapján Ön dönt, a mi segítségünkkel megy-e tovább.

Könnyen elér(i)

Ha információra van szüksége, kérdése van, ha időpontot kíván foglalni vagy módosítani, mindezt egyszerűen eléri.