Életvezetési tanácsadás

 

Aki gyorsan ad

Igen, “kétszer ad, aki…”. Minket egyszerűen, online is elér, ha mielőbb szeretne hozzákezdeni az eddiginél lényegesen jobb megoldáshoz.

Tudás és tapasztalat

 Mint a tapasztalt hegyi-vezető, úgy tudunk Önnek segíteni, hogy a kitűzött csúcsot (célt) valóban elérje. Mindent Önért, de semmit sem helyette.

Értő figyelem

Önre figyelünk kizárólagosan, aktívan és elfogadó érdeklődéssel, hogy a lehető legjobban segíthessünk, és a tudatosságát is fokozzuk. 

Kulcs a megoldáshoz

Nem csak a megoldáshoz vezető kulcs megtalálásában, ha nem a kulcs használatában is segítjük, hogy valóban ki is nyíljon a “titkos” ajtó.

Mit adunk Önnek

az életvezetési tanácsadással?

Gyakran érezheti úgy, hogy vagy a lakat, vagy a kulcs hiányzik, vagy mind megvannak, de valamiért a kulcs nem nyitja a zárat. Az életvezetési tanácsadás abban segít, hogy sikerüljön megtalálnia a zavaró problémák nyitját. A megfelelő kulcs az esetek több, mint 80%-ban az Ön saját céljának egyértelmű tisztázása, no meg az annak eléréséhez legjobban megfelelő eszközök megkeresése. Abban is biztos támogatást nyújtunk, hogy a netán hiányzó eszközöket beszerezze, kipróbálja, és mindehhez eredményesen mozgósítani tudja saját meglévő tudását, tapasztalatait, készségeit is.

TÉNY

Számtalan oka lehet, hogy miért teljesítünk jó vagy kevésbé jól egy helyzetben. Az életvezetési tanácsadás vagy coaching során nem ezt “boncolgatjuk”. A vélt vagy valós okok helyett az elég jó (optimális) megoldás megvalósításának minél hatékonyabb támogatása a feladatunk. Ehhez pedig kipróbált, jól működő módszerek, eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyeket mindig a Önre, az ön által megoldani kívánt helyzetre szabjuk. 

 

Gyakorlatilag minden helyzetnek van megoldása, és ráadásul van több lehetséges jó megoldása is. Ha – valaki szerint – nincs megoldás, akkor is van, legfeljebb nem tetszik, vagy még nem alkalmazta, esetleg nem akarja, stb. Gyakorlatilag mindegyik esetre van jól működő módszer és eszköz, ami a csapdából, elakadásból sikeresen kilendít. Az egyik nyílt titok a fókusz, amelyet a problémáról a megoldásra irányítunk át.   

 

Az életvezetési tanácsadás vagy coaching egyik központi elemei közé tartozik agy ügyfél egyenrangú, kompetens partnerként való kezelése és tudásának, tapasztalatainak maximális bevonása a kívánt megoldásba. Ugyancsak kiemelt szerepet kap a döntés után az “elég jó” megoldás tesztelése és szükség szerinti pontosítása, fejlesztése is. Nem a tökéletes megoldásra törekszünk, vagyis a lehetségesre, az optimálisra.

Kérjen időpontot!

Itt tud online időpontot kérni gyorsan, kényelmesen.

IDŐPONTOT KÉREK!

Önre szabott

Az elérni kívánt célhoz vezető tanácsadás minden esetben személy szerint önre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Integratív módszerek

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított módszerek és eszközök együttesét alkalmazzuk.

Gyakorlat teszi…

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése. 

Az Ön tempójában

Addig és annyiszor, ameddig és ahányszor a siker eléréséhez szükséges: a saját tempójában haladhat egészen a célig.

Ön dönt

Minden alkalommal közösen vizsgáljuk, hol tart a kitűzött célhoz képest. Ennek alapján Ön dönt, a mi segítségünkkel megy-e tovább.

Könnyen elér(i)

Ha információra van szüksége, kérdése van, ha időpontot kíván foglalni vagy módosítani, mindezt egyszerűen eléri.