GONDŰZŐ MÁJUS!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

DÖCÖG, BILLEG A HÁZASSÁGA? MIELŐBBI RENDBETÉTELÉHEZ AJÁNLATUNK A

„Gondűző Május Csomag” 3 párkapcsolati tanácsadás    2020 májusában

Ha mielőbb megbízható és megfizethető segítségre van szüksége házasságának, párkapcsolatának megóvásához, a legjobb helyen jár. A csomag ezen a kedvezményes áron kizárólag márciusban elérhető. Kérjen időpontot ma, és  vegye igénybe személyesen vagy akár online is!

Most: még bizonytalan és feszült. 3 alkalom múlva ilyenkor: már otthon is szebb arcát mutatja a nyár.

 

Itt is találkozhattál velünk:

{

Amióta elkezdtük felbontani a „Gondűző Március Csomagot”, hétről – hétre többet érzünk a nyárból. Persze néha még elkezd fújni a szél és van, hogy be is borul, de már mindketten egyre jobban alkalmazzuk az új békítő „varázslásokat”.  Önmagunk és a másik meghallása, a kapcsolat „nagytakarítása”, no meg a tanult módszerek következetes alkalmazása tényleg meghozza számunkra is a belső nyarat. Szívből ajánlom másoknak is!

K. I.
Balatonfőkajár

Hogyan segít a Gondűző Május Csomag?

Most még a döntés előtt lehetősége nyílik arra, hogy elköteleződés nélkül – ingyen – részt vegyen egy 30 perces személyes vagy online konzultáción, és megismerjen minket, valamint a konzultáció helyszínét, no meg feltegye a kérdéseit.

A Gondűző Május Csomag 87%-os sikerességét a következő 3 összetevő biztosítja*. Ennek a 3 módszernek az együttes, szakszerű és személyre szabott alkalmazása elengedhetetlen ahhoz, hogy maguk mögött hagyják a kapcsolat rossz időszakát úgy, hogy az ne is jöjjön vissza:

#1. A bizalmatlanság elűzése

A párkapcsolati bizalmatlanság elűzése a feszültségmentesítési-, stresszűzési-, gesztusgyakorlási és kommunikációs rítusok (no jó: módszerek) megtanulásával, személyreszabásával, kipróbálásával és begyakorlásával kezdődik.

A módszer kulcsa a forró „családi tűzfészek” barátságos házi tűzhellyé szelidítése, a meglévő energiák alkotó-, építő-, teremtő munkára fogása.

Ezzel elkezdődik egymás újratanulása, az eltelt idő során bekövetkezett legfontosabb változások felfedezése, és/vagy más perspektívákból való szemügyre vétele.

35 000 Ft     (3 konzultáció)

#2. A tavaszi nagytakarítás módszer

Persze nem maradhat el a helyzet feltárása: a puttonyok kibontása, az azokban idáig cipelt bántó, gátló örökségek, sérelmek, stb. számbavétele, megtekintése és lemérése.

A közös „leltározást” az egyes tételekhez fűződő fontos emlékek, érzelmek kibontása, meghallgatása és visszacsomagolása követi, hogy végre megkezdődjön a közös és az egyéni célok kijelölése.

Ezek között megjelenhet pl. a csomagok könnyítése, a terhek csökkentése és részbeni újraosztása, harmonizálása is, miközben lehetőség nyílik a már fölöslegessé vált tartalmak letételére, az azoktól való megszabadulásra is.

35 000 Ft     (3 konzultáció)

#3. A "Kert" módszer

Így nyáron ideje minden figyelmet, egyéni- és közös tapasztalatot, ötletet és erőt jövő együttes megalapozására fordítani. Képletesen: a magvetésre, az utak kijelölésére vagy megtisztítására, a virágágyások vagy éppen a konyhakert öntözésére, no meg a gyümölcsök betakarítására.

A kijelölt célok legjobb megvalósításához persze mindkét partner jószándékára, akaratára, elkötelezettségére és kitartó-, cselekvő feladatvállalására szükség van.

A módszer különleges és elválaszthatatlan része a hirtelen támadt zivatarra, a váratlanul betörő hidegfrontra, vagyis a régi rutinok esetenkénti előbukkanására való tudatos felkészülés, hogy legyen mihez nyúlni, ha kell.

35 000 Ft     (3 konzultáció)

Mit mondanak a Gondűző Május Csomag használói?

w

„Már 3 éve kerülgettük egymás, néha jobb volt, azután meg csak roszabb. Egyre rosszabb. Féltünk attól is, hogy milyen lesz Skype-on a tanácsadás. De végül csak  belevágtunk, és nem bántuk meg. Nem hittük volna, hogy ennyi tartalék van a kapcsolatunkban.”

H. E.
Mosonmagyaróvár

w

„A párom mindig azt mondogatta, hogy úgysem tud senki kívülről segíteni. Mert mi ismerjük legjobban magunkat. De a végén mégis belátta, hogy mi sem tudunk magunknak. Már szét is költöztünk. Most az első babánkat várjuk. Megérte nem belenyugodni és segítséget kérni.”

Sz. I.
Budapest

w

„Amikor kijöttünk, nem tudtuk, hogy az új élet mennyire megterhelő lesz a kapcsolatunkra is. Á. a gyenge nyelvtudása miatt hónapokig volt otthon, nem kapott munkát. Bezárva érezte magát és rám is dühös volt. Már haza akart költözni, amikor rátaláltunk Önökre. Még jókor. Köszönjük!”

T. A.
Nürnberg

Időpontfoglalás itt

Persze a jó időpontok fogynak el legelőbb. Ha szeretne még időben foglalni, ragadja üstökön a lehetőséget, és foglaljon most!

Gondűző Május Csomag     + 2 bónusz

*Ez van a csomagban #1

Összesen 3 konzultációból álló párkapcsolati tanácsadás, egyenként 90 perc konzultációval, heti gyakorisággal.

A Psychocomfort párkapcsolati tanácsadásán nem csak beszélgetünk, hanem a gyakorlati javításokat tervezzük meg és készítjük elő. Tehát ez részben egy tréning – is, ám döntően a kognitív terápia és a coaching megközelítéseit, módszereit alkalmazzuk.

Ez is a csomag része #2

Most a járvány miatt mindenkinek, minden alkalom online konzultációt jelent, Skype-on vagy Messengeren.

Így a kapcsolati tanácsadás bárhonnan igénybe vehető, egyszerűen, kényelmesen, gyorsan, diszkréten. No és a vasárnap kivételével rendelkezésre állunk napközben és este is.

2 BÓNUSZ a csomaghoz #3

Most 2 bónusz is jár a csomaghoz:

1.) A csomag megrendelése előtt 30 perces ingyenes – személyes vagy online – konzultáción vehet részt.

2.) Ha a 3 alkalmat tartalmazó csomag igénybevétele során akár egyéni tanácsadást, akár life coachingot kérnek, annak árából a honlapon feltüntetett árakból 20% engedményt adunk.

35 000 Ft     (3 konzultáció)

Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbbször feltett kérdésekre igyekszünk itt választ adni. Ha netán mégsem talál választ, kérjük, tegye azt fel a +36 30 188 8077 -as mobilszámon (H-Sz: 8:00 – 20:00), vagy kérdezze meg személyesen!

Miért éppen most kérjek időpontot?

A halogatás itt nem hoz jó eredményt, a párkapcsolati problémákat nem oldja meg az idő.

Érdemes utánaolvasni: pl. hogyan hat a házastársi / párkapcsolati stressz az életfontosságú szív és keringési rendszerre, az alvásminőségre, a lelki stabilitásra!

A szívinfarktus, a stroke, a depresszió, stb. egyébként sem válogat, így hihetetlen vakmerőségnek tűnik elszántan, vagy “csak” gondatlanul akár a duplájára növelni a kockázatát.

A kérdés igazán az: Ön a saját oldalán áll? Fontos az élete, az életminősége?

.

Nekem / nekünk való-e a párkapcsolati tanácsadás?

Ez a tanácsadás mindenkinek „való”

aki

már legalább 6 hónapja találkozik a párkapcsolatában egy vagy több olyan gonddal, amelytől

feszült, stresszes, dühös, rosszkedvű, motiválatlan és/vagy reményvesztett. 

De mégis, kiknek nem való?

Nem érdemes igénybe venni, ha valamelyikük már egyértelműen és véglegesen eldöntötte a szakítást / válást.

OK, de mi van akkor, ha én nem való vagyok egy normális párkapcsolatra? Mi van, ha Ő már nem akar(ja)? Ha a mi kapcsolatunk már totálkáros?

Igen, akkor mi van?

Ezekről is fogunk őszintén és komolyan beszélni. Mert olyan is van, amikor egy kapcsolat nem megy tovább, de a két ember továbbmegy. Ezt, ha bármennyire fáj is, lehet emberien, elegánsan, eszetlen harc és rombolás nélkül is csinálni. Pláne, ha gyerek vagy gyerekek is vannak. 

A valós eredmények pedig azt mutatják, hogy itt a reménykedés erős és szilárd alapokon nyugszik. Könnyebb, egyszerűbb a párkapcsolatban javulást elérni, mint azt gondolná.

Az előzőeken túl akkor sem várható jó eredmény a tanácsadástól, ha netán

mindentudó, aki a legjobban tudja, kinek, mikor, mit kell vagy nem kell,

ki nem állhatja az ilyen pszicho féléket, és nem hiszi, hogy van lélek,

lenézi a tanulni és változni akarókat, vagy akik dolgozni akarnak a kapcsolatuk megtartásáért,

a cselekvés helyett inkább azt írja a homlokára: “nekem ez nem megy: nem az én világom,”

egy egész élete van még várni, amúgy pedig szentül hiszi, hogy: “az idő mindent megold”.

Miért a Psychocomfortnál?

Több mint 10 éven keresztül dolgoztunk vezetőként nagy cégeknél, egyetemi oktatóként egyebek mellett a BME-n és az ELTE-n, majd voltunk trénerek és coachok a Pro Bonánál. Az utóbbi évek során együtt segítettünk kizökkenteni elakadt életeket, lebontani és elhagyni megkövesedett szokásokat, kinyitni egymásra záródó ajtókat meg ablakokat párkapcsolatokban, új, vonzó, közös célokat keresni reményvesztett fiataloknak és időseknek, akik azután mind ugyanazt kérdezték, amit valószínűleg majd Ön is:

“miért nem korábban?

Az utóbbi 12 év alatt: 

a hűtlenségtől az állandó veszekedésen keresztül a kihűlt kapcsolatig 

meglehetősen sokféle módon rongált és elrontott párkapcsolat rendbehozatalában segítettünk.

Hogyan dolgozunk?

Minden alkalommal egy-egy, Önt kifejezetten zavaró, mégis egyszerűen rendbe hozható problémával dolgozunk kezdetben. Ha azzal számol, hogy minden egyes rossz reakciótól való megszabadulás csak 8-10 százalékot emel majd a kapcsolati problémák megoldásának eredményességén, akkor meglehetősen jó kifutást valószínűsíthet a konzultációk végére.

Ráadásul szerintünk ennél lényegesen többet is el tudnak érni!  Életkedvben és elégedettségben is, de mindenekelőtt: feszültségmentesen és örömmel megy majd haza. Kellemes és kedves meglepetésre fognak számítani egymástól, uralni fogják az életüket – a legnagyszerűbb érzés a nap alatt! 

Az egyes konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb feszültséggel járó feladattól lépjenek az egyre fajsúlyosabbak felé, mert nem titok, minket is a gyors sikerélmény motivál leginkább!

Tényleg hasznos lesz?

Nincs 2 egyforma ember, de két egyforrma pár sem. A problémák azonban mégis igen sokszor nagyon hasonlítanak. A hasonló gondokra pedig vannak jól kidolgozott, már rengetegszer kipróbált megoldási módszerek, eszközök.

Ami nincs, az a „sikergarancia”. Emberekről és nem gépekről van szó, ráadásul 2, önálló emberről, elképesztően sok és részben eltérő mintával, megéléssel, érzelemmel, szándékkal stb.

De esélyt tudunk növelni, méghozzá igen jelentősen.

 Mindemellett ügyfelek szerint a tanácsadásunk abban is segít segít, hogy

  • jobban érezzék magukat
  • csökkenjen a feszültség
  • javuljon a kommunikáció
  • visszajöjjön a humor, a nevetés
  • jobb legyen a szex,
  • mélyebben megértsék önmagukaz és egymást
  • erősödjön a bizalom.
12 további fontos info a párkapcsolati tanácsadásról

Szerintem már eldöntötte. Ezért is emelem a tétet: összegyűjtöttem 12 információt, melyekkel minden további fontos kérdést megválaszolhat a párkapcsolati tanácsadással kapcsolatban.

12 SZEMPONT