Coaching, tanácsadás vagy terápia online – is

Ha emberből vagyunk, szinte elképzelhetetlen, hogy minden összejöjjön. Hol ez, hol az hiányzik a tökéletességhez. Pl. lehet, hogy ezért vagy azért most nem tudunk elmenni személyesen a Psychocomfort barátságos, diszkrét „rendelőjébe”. De sebaj, mert már rég kihalt volna az egész emberiség, ha az abszolút tökéletesre várnánk.

Minek is, ha már régen feltalálták az online kapcsolattartást? Ha a gyerekekkel, unokatesókkal, vagy a nagyival remekül tudunk órákat Skype-olni, akkor épp olyan kiválóan fog ez menni a coach-al, vagy a tanácsadóval, terapeutával is. Amúgy napjainkban a tengerentúlon a hasonló konzultációk több mint 70%-a online bonyolódik.

Amiért megéri online

Mert minek is utaznánk akár órákat is, ha mindig kéznél van a „gép”? És tényleg. Így nem csak diszkrét, de kényelmesebb, mobilabb, rugalmasabb, egyszerűbb, sőt még olcsóbb is. Egyszer-egyszer pedig beiktathatunk egy személyes konzultációt is, ha meg tudjuk oldani.

Az online coaching-, tanácsadás vagy terápia egyszerűen más, mint a személyes, de a ma emberének az első másodpercek után ez igazán már fel sem tűnik. Mi pedig nem csak külön is tanultuk az online kommunikációt a fejlesztésben, de az elmúlt évek során már bőven volt alkalmunk gyakorolni, megtapasztalni is.

Tehát csak nyugodtan, próbálja ki! Meglátja, igazán jól fog menni!

Pl. a Skype-on itt talál minket:

Skype név: rita.doczi.dr

Skype név: tamas.rusznak.dr

Előzetes időpontegyeztetés: +36 30 188 8077