+ KEGEL GYAKORLATOKKAL!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

HOGYAN  KONTROLLÁLJA A MAGÖMLÉSÉT KÉMIAI SZEREK NÉLKÜL? AJÁNLATUNK

Otthoni gyakorlatokra alapozott ONLINE szexuálterápia – 2021

Ha kontrollálni akarja az izgalmi állapotát, hogy ne “menjen el” idő előtt, a legjobb helyen jár. A terápiás csomag ezen a kedvezményes áron kizárólag október 31-éig elérhető. Foglaljon időpontot, és vegye igénybe a szexterápiát online! És: NE TÖRŐDJÖN BELE!

Itt is találkozhatott velünk:

ki mondta, hogy nem, vagy csak kémiai szerekkel képes elérni a magömlés feletti kontrollt?

Ha nincs szervi ok, Ön dönt: szer vagy szexuálterápia.

EZ ÉPPEN ÖNNEK SZÓL

 

Ha már több hónap (netán évek) óta küzd a korai magömléssel, és még keresi a kielégítő megoldásokat. Ha bizonytalan, mert bármit próbált eddig, nem hozott igazi eredményt. Ha úgy érzi, hogy gyenge vagy nagyon gyenge a magömlés fölötti kontrollja.

Ha volt urológusnál is, de nem talált sem prosztatagyulladást, sem szervi okot. Lehet, azt is mondta, hogy el kellene menni szexuálterápiára, mert a késleltetéssel kapcsolatos nehézségeknek lelki okai lehetnek. Ha annak ellenére, hogy ez nem betegség, mégis kapott valamilyen – másra kitalált -gyógyszert vagy krémet. Ezzel a probléma egy ideig letudva. Ám lehet, sokba kerül,  no és – egyebek mellett – mellékhatásai is lehetnek.

De mi lesz a hosszú, a kéjt borzongatóan elnyújtó menetekkel? Mi történik, ha pont nincs ott az érzékelést csökkentő szer, vagy egyáltalán nincs, mondjuk mert annyira nem is akar foglalkozni ezzel?

Lehet, hogy más területen sem ismeretlen a terelés, a halogatás? Inkább kitér, elmenekül még a témát érintő beszélgetések elől is? De meddig és főleg miért?

MI LENNE, HA

 

nem kellene semmit kenni, bevenni szex előtt? Mi lenne, ha nem kellene azon gondolkodnia, hogy már hatott-e a tabletta (netán az ital vagy a drog…)?

Mennyire lenne nagyszerű, ha csak úgy lezavarnának egy menetet, minden tervezgetés és rákészülés nélkül? Belefeledkezve, csak hogy jó legyen!

Milyen lenne aggodalom és szorongás nélkül engedni kalandozni a partnere kezét, száját, semmi másra, csak a gyönyörre figyelve? Ugye borzongatóan jó lenne látni, érzni, hallani a kéjt, amit természetesen Ön csalt elő, belőle is?

Nem kicsit lenne jó, ugye, ha a partnere kérné, hogy “menjen el”, mer ő már “kész van”, és eközben dícsérné a férfiasságát is?

Abban fogok segíteni Önnek, hogy megszerezhesse a kellő kontrollt a magömlés felett, vagyis képes legyen jelentősen késlelteni az ejakulációját.

Azt is megtanulja és megtapasztalja majd, hogy miként alakítsa át az akadályozó gondolatait, szokásait, beidegződéseit.

Hogyan lehetséges mindez?

SZEXUÁLTERÁPIÁVAL

 

A terápia, amelyet Önnek ajánlok, terápiás beszélgetésekből és otthon végzendő gyakorlatokból áll.

A beszélgetéseket az első néhány hétig hetente, később attól függően tartjuk, hogy milyen ütemben halad az otthoni gyakorlatokkal. Tehát végig Ön diktálja az ütemet.

A szexuálterápián – most, a járványhelyzet miatt kizárólag – online vehet részt, egyedül vagy a párjával.

A terápia addig tart, ameddig nem éri el az ön által megcélzott javulást,- feltéve, hogy tartja magát a terápiás ajánlásokhoz és keretekhez.

Egy – 50 perces – terápiás konzultáció dija (online)

 • 12.000,- ft.

Ha a partnerével vesz részt, a konzultáció 80 perc, a díja pedig 16.000,- Ft.

Ez a díj most – október 31-éig – csomagban tartalmazza az otthoni gyakorlatokat is, a Kegel gyakorlatokkal kiegészítve.   

 

“Mit ad Önnek a korai magömlés kezelése?

 

A következőkben felsorolt előnyök mellett a szexuális életben, de ráadásul nem csak ott, megkapja a magabiztosságot, az életörömöt. Ezt ne mulassza el!”

A SZEXUÁLTERÁPIA 7 HASZNA

a korai magömlés kezelésében:

 1. a szexuális örömszerzés megnövekedett képessége,
 2. a szexuális élvezet elnyújtása,
 3. a szex iránti érdeklődés megugrása,
 4. erőteljes, tartós merevedés,
 5. a szexuális élettel való elégedettség,
 6. a drága gyógyszerek elhagyhatósága,
 7. a jó szex.

Persze nyilvánvaló, hogy egy terápia, de talán különösen a szexuálterápia alapvetően bizalmi kérdés.

Ezért bemutatkozom, Ön pedig mérlegelheti, hogy …

Dr. Dóczi Rita szexuálterapeuta

MIÉRT HALGASSON RÁM?

Szexuálterapeuta képesítésemet a Semmelweis Egyetemen szervezett képzésen szereztem. Szakterületem a korai magömlés és a merevedési zavarok kezelése is.

Mi az, amit a terápia során tőlem kap?

A terápiás konzultáció során részletesen elmondom, Ön pedig otthon begyakorolja azokat a fogásokat, amelyekkel biztosan és stresszmentesen tudja a legjobb eredményt elérni a “tettek mezején”.

Tőlem olyan módszereket és gyakorlatokat kap, amelyek segítségével

 • bármikor magabiztosan tud teljesíteni, akár 20 – 40 percen(!) keresztül is,
 • mindkettőjük öröme sokkal erőteljesebb lesz, és
 • évente súlyos pénzeket spórol, nem kell gyógyszert vagy krémet felíratnia és kiváltania.

Hogyan dolgozom?

A korai magömlést előidéző okok felderítésével, (az un. “anamnézissel”) kezdem. Ezután több konzultáció (irányított terápiás beszélgetés) következik, az első néhány esetben heti rendszerességgel. Online: Skype-on vagy akár Messengeren is tudunk beszélgetni.

A terápiás beszélgetések során 

rendszerint egy-egy, a korai magömlés kialakulásához vezető okkal, (beidegződéssel, gondolattal, érzelemmel, averzióval, szokással stb.) fogunk dolgozni. Ha azzal számol, hogy minden egyes rossz beidegződéstől való megszabadulás csak 8-20 százalékot javít majd a kontroll megőrzésén, akkor meglehetősen jó eredményt valószínűsíthetünk a terápia végére.

A terápiás ülések helyszíne

Az egyes terápiás konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb odafigyeléssel járó feladattól lépjen az egyre fajsúlyosabbak felé.

ELŐSZÖR PERSZE MINDENKI BIZONYTALAN

Tapasztalatból tudom, hogy tele van kérdésekkel, sőt félelmekkel is.  A leggyakoribb kérdésekre ezért már itt válaszolok.

– “Mi történik majd, nem kell-e levetkőzzek?” Ez nem orvosi rendelő. Én főként a viselkedésével, szokásaival, és persze a gondolataival, érzelmeivel foglalkozom.

– “Jó, de ez nem olyan agyturkász dolog?” Nem olyan. Egyrészt nem turkálok semmilyen módon az agyában (sem). Másrészt mindig csak azt mondja el, amit el akar mondani.

– “Mi van a gyakorlatokkal?” A gyakorlatokat szigorúan csak otthon kell végezni. Egy részüket egyedül, más részük lehet páros gyakorlat is. Fontosak, mert “gyakorlat teszi a mestert”.

– “Mi történik, ha nem tudok résztvenni a konzultáción?” 48 órával előtte ingyenesen le lehet mondani. Ezt követő lemondás esetén azonban – kivételes esetektől eltekintve – ki kell fizetni a mulasztott alkalmat is.

– “Biztos, hogy sikeres lesz a terápia?” Egészen magas a valószínűsége, ha az erektilis diszfunkciót csak lelki okok idézik elő. Természetesen nem 100%, mert több ismeretlen tényező is van, ill. lehet. Leginkább azért, mert az Ön belső motivációitól, elkötelezetségétől, megélésétől, kitartásától függ.

További részletes válaszok az oldal aján, a GY.I.K.-ban. De bárhogy is:

ÉRDEMES MEGPRÓBÁLNI

 

Tudja, ez nem betegség, hanem tünet. Viszont nem az a fajta, amelyik “majd elmúlik”. Ráadásul, ha nem (csak) lelki okai vannak, súlyos testi betegség tünete is lehet. Tehát mindenképpen érdemes kezdeni vele valamit. Tényleg.

Persze mindenki, aki ép ésszel rendelkezik, tart az ismeretlentől. Ez természetes, és én is maximálisan figyelembe veszem.

Ezért most is tud kérdezni tőlem, (Dr. Dóczi Rita) mobilon +36 30 373 6298  vagy itt az oldalon lejjebb görgetve, online. (OK: H-Sz. 8:00-20:00)

Az első konzultáció előtt részletes írásbeli tájékoztatást kap, a konzultáción pedig minden fontosat elmondok, megbeszélünk, hogy segítsem a félelmek kezelését, a terápia sikerét.

Természetesen érdemes beleolvasni a korábbi páciensek véleményébe is, ők már saját tapasztalatukból tudják, hogy mi várható a terápiától.

 

NINCS KOCKÁZATA

A legtöbb, amit a gyógyulása érdekében a szexuál-terápiába be kell fektetnie, a terápiás konzultációk díja és a ráfordított idő, meg energia.

A korai magömlés elmulasztása sem ráolvasással, sem a passzív várakozással nem megy. Tennie kell érte, ez tény.

Akkor is, ha nincs olyan fizikális betegsége, amely okozója lehet a korai magömlésnek, választhat két eredményes módszer közül: (i) irathat fel és szedhet gyógyszert, használhat krémet vagy spray-t, vagy (ii) részt vehet szexuálterápián. Döntés kérdése, hogy melyiket választja.

A gyógyszer ill. a krém, a spray látványosan és gyorsan hat, de csak a tünetet kezeli és vannak, lehetnek negatív mellékhatásai. Ugyanakkor évekre, évtizedekre rendszeres és nem kevés kiadást jelent, meg egy kemikáliától való állandó függést.

A szexuálterápia lassabban hat, de nem csak a tünetet gyógyítja, nincsenek negatív mellékhatásai és utána eredmény van, nincs viszont sokéves függés.

Tehát, melyik időpontra jelentkezik?

 

Az online időpontfoglaló felületen foglalhat a szabad időpontok közül. Ha nem talál megfelelő időpontot, vagy kérdezni is szeretne, kérem hívjon mobilon a +36 30 373 6298  számon!

Ne kísérletezzen házilagos módszerrel!

Korai magömlés esetén a házilagos módszerek csak esetlegesen és nagyon ritkán hoznak eredményt! Sőt, a kutatások és a tapasztalatok szerint ezek inkább kárt okoznak.

Mert professzionális segítséggel

a magömlésig eltelő idő jelentős emelése lehetségespl.: 1-2 percről 10-15 percre vagy 15 percről akár 45 percre, irányított, személyes – a kiváltó problémákhoz igazodó – terápiával és tréninggel. 

Még párkapcsolati “extrák” is…

A terápia során természetesen nemcsak a módszertani, “technikai” részletekben, de a párkapcsolat és az intimitás elmélyítésében is tudok segíteni, adott esetben a partnerének a bevonásával.

Tudta? A korai magömlés 10 férfi közül 2-őt biztosan érint, ám az esetek 97,8%-ában sikeresen kezelhető és megszüntethető. Ráadásul az esetek túlnyomó hányadában nem egészségügyi probléma, hanem rossz beidegződés okozza.*

FIGYELEM! Ha megtalálja az oldalon a *-hoz tartozó részletesebb információt, egy bónusz is várja!

Általános tévhit, hogy a korai magömléstől nehéz megszabadulni.

SZERETNÉ SOKKAL TOVÁBB ÉLVEZNI A SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉTET, KIELÉGÍTENI A PARTNERÉT, MEGTARTVA A MEREVEDÉST – TABLETTA, KRÉMEK ÉS GÖRCSÖLÉS NÉLKÜL? AKKOR JELENTKEZZEN NYUGODTAN

Szabaduljon meg végre a korai magömléstől, szerezze vissza és őrizze meg a kontrollt önállóan és magabiztosan! No meg ne költsön éveken keresztül tízezreket rövid hatású szerekre, és ne függjön ezektől! 

A korai magömlés az egyik legsikeresebben kezelhető szexuális probléma! Biztos lehet benne: Ön is meg tud szabadulni tőle a segítségemmel! 

Miért nem működnek a házilagos módszerek?

Nem elég, amit az ismeretterjesztő könyvekben olvas?
  Nem, mert ezeknek nem az öngyógyítás megvalósítása a céljuk, és erre nem is alkalmasak. Próbált már könyvből megtanulni teniszezni?

Ki tudja kitalálni, hogyan kontrollálja az izgalmi szintet?
Lehet, de Ön szerint mennyi az esélye, hogy belátható időn belül sikerül az önmagán való kísérletezés?

Lemondana arról a tudásról és tapasztalatról, amelyet a szakemberek a világ számos országában az évek során felhalmoztak?
A legjobb sportolók is a személyi edzőjüktől kérnek segítséget, ha még jobbak akarnak lenni.

Gondolja el, milyen csodálatos lenne, ha kémiai szer (krém, spray, stb.) használata és feszült odafigyelés nélkül, gyakorlatilag akkor “menne el”, amikor akar! Van erre megoldás.

Van számos

szexuálterápiás kezelés

a korai magömlés elmulasztására.

Amit kínálnak, a legtöbb esetben igazán korrekt, többnyire megvan minden, amit a szakkönyvek és a szakmai szokások javasolnak.

Mégis miért válasszon engem, ha valódi és tartós eredmény adó segítséget akar kapni a korai magömlés leküzdéséhez? 

Mert tényleg meg akarja tanulni, hogyan használja a meglévő és egyébként naponta használt kognitív képességeit az izgalmi állapot kontrollálására is?

Mert tartós sikert akar, szorongás nélkül? 

Mert tele van a hócipője az internetes bejegyzésekkel, amelyek az 5*-os, tökéletes szexről szólnak?

Mert sehogy  nem jöttek be elszorításos tanácsok, amelyekkel Dunát lehetne rekeszteni?

               IGEN!

Egyszerűen és gyorsan elkezdheti

w

15 perc ingyen konzultáció

15 percen keresztül kérdezhet, hogy megalapozott döntést hozhasson.

Időpontfoglalás

Egyszerűen, könnyen, gyorsan tud időpontot foglalni vagy megbeszélni.

Az első terápia

Az 50 perc gyorsan elrepül, és meglátja, már várni fogja a következőt!

Ha otthon gyakorolja a szexuálterápia során tanultakat… ”átírja” a korábbi beidegződését. 

Az új készséget aztán bármikor alkalmazhatja.

Még jobb pasi lesz.

Ha magabiztos lesz az ágyban, ez kisugárzik az életének más területeire is. Tudja: „minden mindennel összefügg…”

A kéj növekedése végre nem az ellensége, hanem a legjobb barátja lesz.

Ha eddig tartott attól, ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb része a szexnek, most végre maradéktalanul átadhatja magát az élvezetnek. Nem lesz több ideges és bizonytalan önmagára figyelés. Így jobban és többet figyelhet a párjára is.

Ez a szexuálterápia ELÉG JÓ LESZ ÖNNEK?

IGEN, ha ELSZÁNT TÚLÉLŐKÉNT tudja: a mindennapok dzsungelében a jó szex rengeteget segít a túlélésben.

IGEN, ha  PROFI ÚJRAKEZDŐKÉNT már saját kárán megtanulta, nem érdemes az elhidegülést, az újabb szakítást / válást megvárni, hanem mielőbb be kell vetni a leghatékonyabb és leggyorsabb kapcsolatjavító módszereket.

IGEN, ha MEGCSALTÁK vagy MEGCSALT, és most tényleg nincs mire várni, lépni kell, és ehhez elengedhetetlenül fontos dolgokat kell ténylegesen helyrehozni, mielőtt minden összeborul.

IGEN, ha EGYRE KÉSŐBB JÁR HAZA és kiégett, fáradt, stresszes vagy felrázó élményekre vadászik és új kihívások után kutat, lehetőleg minél távolabb.

IGEN, ha most SEMMI SEM JÓ de főleg a SZEX, és ez mindig ki is derül, de így nem lehet igazán élni, vagy lehet, de annyira nem érdemes.

Ha közvetlenül kérdezne,

kérem, hívjon fel ezen a mobilszámon! +36 30 373 6298

Gyakran Ismétlődő Kérdések

MINDEN A KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSÉRŐL

Mi az oka a korai magömlésnek?

A fizikális betegségek mellett (mint pl. a különféle – prosztata, stb. – gyulladások), igen sokféle lelki oka lehet a kialakulásának, pl. a túlzott stressztől kezdve, a kihűlt kapcsolaton keresztül, a hibás beidegzésig. Ahány, annyiféle módszert igényel – ám az alapok közösek.

Mikor nehéz a korai magömléstől megszabadulni?

Nos, kizárólag akkor, ha valaki házilagos módszerrel akar kielégítő eredményt elérni… Azonban én ennek éppen az ellenkezőjét ajánlom: professzionális vezetéssel profi módszerek sikeres alkalmazását a legjobb eredmény elérése érdekében.

Mi történik, ha elakadok pl. a gyakorlatokkal?

Akkor sem marad egyedül, ha elakad! Ha a gyakorlás közben felmerül bármilyen kérdése, írja le, és a következő konzultáción megbeszéljük!

Mennyire személyre szabott a terápia?

Az elérni kívánt célhoz vezető szexterápia minden esetben személyre szabott, és cselekvő együttműködést feltételez.

Kinek segít a szexuálterápiás segítség?

Mindenkinek, aki már legalább 3 hónapja szembesül a korai magömléssel és nincs olyan kivizsgált, ismert betegsége, szervi oka, amely ezt előidézheti. (Ez a korai magömléstől szenvedők túlnyomó többsége.)

Annál jobban jár, minél előbb jön, mert így pl. kisebb az esélye, hogy egy rossz beidegződés mélyen rögzüljön. 

Milyen tudományos módszerre épül a szexuálterápia?

A teljes szexuálterápia a kognitív viselkedésterápiára épül. Minden terápiás ülésen, akár Skype-on vagy Messengeren találkozunk, beszélgetni fogunk az okokról, az Önt és/vagy a párját zavaró problémákról.

Utána egyszerűen, érthetően, követhetően és részletesen elmondom, hogy mit és hogyan gyakoroljon majd otthon. Minden gyakorlatot otthon végez tehát. Természetesen a konzultációk során bármikor kérdezhet is. 

TOVÁBB OLVASOK A KORAI MAGÖMLÉSRŐL

MÁS SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK ÉRDEKELNEK

HA NEM MOST, AKKOR MIKOR?

Ha üzenetet vagy e-mailt ír, rövidesen válaszolunk. Ha mobilon hív és nem vesszük fel, valószínűleg ügyféllel vagyunk. Ez esetben kérjük, hagyjon üzenetet! Visszahívjuk. Online az ország / világ bármely pontjáról kényelmesen elér. 

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Online egyszerűen és gyorsan elér minket.

Nyitvatartás ONLINE!: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig 09:00-tól 19:00-ig várjuk!

Kérjük, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

kapcsolat@psychocomfort.com