MÁR CSAK ALIG 1,5 NAP!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZERETNÉL SAJÁT SZÁNDÉKOD SZERINT SIKERESEN VÁLTOZTATNI? EHHEZ AZ AJÁNLATUNK:

ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA CSOPORT – 2019-ben, havonta egy hétvégén

Tudtad, hogy az emberek szerint a két legnagyobb akadály az életük jobbá tételében nem az erőforrások és a lehetőségek hiánya, hanem az önszabotázs és a halogatás? E két reakció miatt érzed úgy, hogy maximális sebességgel futsz egy mókuskerékben. Gyere, szállj ki!

 

Itt is találkozhattál velünk:

“A leghatékonyabban úgy lehet megtenni valamit, ha megtesszük” /Amelia Earhart/

Lehet Ameliával vitatkozni? Lehet, persze. Mindenkivel lehet. De szerinted érdemes? Most itt a remek lehetőség, no nem a vitára, a cselekvésre.

A hétvégi csoport  most szombaton, június 29-én, a workshop augusztus 16-án indul!

EZ NEKED SZÓL

Ha Te is meg akarod változtatni az életed, de eddig valahogy még nem jött össze. Legalábbis nem úgy, nem akkor, nem annyira… Mert pl., ahogy Dr. Bubó mondta – még nem fájt eléggé.

Nálad is tele már a… polc remek önismereti könyvekkel? Netán már túl vagy néhány önismereti táboron, tréningen és képzésen? Talán voltál bodywork csoportban? Lehet, hogy nem ismeretlen az egyéni önismereti munka sem?

Meg is próbálsz tudatosan élni, aztán hol sikerül hol nem? De úgy érzed, hogy még nem jött el az “áttörés”? Vagy az önszabotázs, vagy a halogatás vissza – visszatér? Ismerős.

Persze ha asszertív vagy, határozott, cselekvő és kitartó, szuper.

De mi is lesz a sorskönyveddel? Mi lesz azokkal a dolgaiddal, amelyek megoldását évről évre, egyéb fontos okok miatt elhalasztod?  Mennyire kell fájjon, hogy azt mondd – “elég”?

Ezek nem költői kérdések, nagyon nem. Te is tudod. De van benned elég töltet, hogy nem adod fel! Ráadásul, amit eddig tanultál, tettél, megéltél, az épít és gazdagít is. Ha tudod használni.

OK, és akkor hogyan tovább?

 

 

MONDD, MIT SZÓLNÁL HOZZÁ

 

ha könnyebb lenne az életed? Ha kevésbé vagy egyáltalán nem okozna gondot, hogy kiállj magadért?

Mennyire éreznéd nagyszerűnek, ha lenne elég erőd és bátorságod változtatni, új dolgokat kipróbálni, új célokat megvalósítani? Akár beleírni a sorskönyvedbe is?

Milyen lenne végre kimondani eddig el nem hangzott szavakat? Tisztán és nyíltan. Megélni elfojtott érzelmeket, elfogadni hangulatokat szégyen vagy lelkiismeret furdalás nélkül?

Ugye, nem kicsit lenne jó néha magyarázkodás és lábjegyzetek nélkül mondani nemet? Csak egyszerűen: “nem”.

Hogyan tetszene, ha könnyedén és elegánsan tudnád képviselni önmagad, anélkül, hogy ezt nyomulásnak éreznéd?

Ha jössz, abban segítek, hogy vedd észre és tudd kezelni saját “irányító-gombjaidat”, de a “pánikgombodat’ is. Segítek, hogy merj belemenni fontos helyzetekbe, döntésekbe.

Azt is megtanulod és megtapasztalod majd, hogy mire figyelj oda, és mit tegyél másként, sőt hogyan legyél kreatív, ha konfliktusba keveredsz vagy egyébként nehéz helyzetbe kerülsz.

Hogyan lehetséges mindez, sőt még több is?

RÖVIDEN? AZ ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA CSOPORTTAL

Gondolkodás, intellektualizálás, beszéd helyett cselekvés, megélés, el- és újrajátszás. 

De még mielőtt belemennénk, ha jelentkezel, egyelőre csak annyi történik, hogy i) felkerülsz a csoport előzetes listájára, ii) további tájékoztatást kapsz, és iii) interjút beszélünk meg. Nem kell még sem dönteni, sem fizetni. Sőt az első 3 alkalommal ki is tudod próbálni, hogy neked való-e a pszichodráma. Elég jól hangzik?

Most a hétvégi induló csoportunkba és az augusztusi workshopba jelentkezhetsz:

– a 150 órás, intenzív csoportot havonta 1 hétvégén (szombaton és vasárnap 9:00-től – 17:00-ig),

tartjuk. A hétvégi csoport június 29-én indul! Itt még van 2 hely!

Az augusztusi workshopot 16-án pénteken 14:00-18:00-ig, és 17-18-án 9:00-17:00-ig tarjuk.

A pénteki csoport május 31-én már elindult. Itt most csak várólista van!

A 100 órás csoportot havonta 2 alkalommal, pénteken tarjuk.

A múltkor valaki azt mondta nekem – Sokat tanultam a hibáimból… Azon gondolkodom, csinálok még néhányat. Te ugye nem így szeretnéd az utadat folytatni? 🙂

Ha más, sikeresebb utat keresel – és most részben velünk, a hétvégi, intenzív csoportban -, itt a továbbiakban minden fontos részletet megtalálsz. Persze, nyilván kíváncsi vagy arra, hogy mibe kerül, hol tartjuk, és hogy pontosan miért, hogyan is lenne ez Neked jó. Íme:

RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS JELENTKEZÉS

– a hétvégi, intenzív csoportnál 34.000,- Ft/hó a szombati és vasárnapi foglalkozás.

Jelentkezni nálam, Dr. Dóczi Ritánál tudsz mobilon +36 20 438 4667  vagy itt az oldalon lejjebb, vagy feljebb görgetve, online. 

Jelentkezésed után ingyenes felvételi interjút tartunk veled Skype-on vagy Messengeren. Természetesen ezen is kérdezhetsz.

Ezt követően véglegesítheted a jelentkezésedet (és biztosíthatod a helyedet a csoportban) a kaució (17.000,- Ft) befizetésével.

A kaució összege az utolsó foglalkozás(ok) díját fedezi. Az első három foglalkozás (vagyis az elköteleződésre nyitva álló idő) után, ha mégis hamarabb hagyod abba a csoportmunkát, a kaució nem jár vissza.

A csoport a befizetés sorrendjében telik be.

Figyelem! Részletfizetési kedvezményt adunk: a részvételi díj havonta fizethető.

De miért is ajánlom Neked az önismereti pszichodráma csoportot?

AZ ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA 7 HASZNA

amely lehetővé teszi a halogatástól és az önfeladástól vagy akár egyes félelmektől, valamint a szorongástól való megszabadulást is:

  1. gazdagítja, szinesíti, mélyíti a reális önismeretet, 
  2. segíti a problémamegoldást, a jó döntéseket, a kihívást jelentő élethelyzetek – mint pl. párkapcsolat, szülőkkel, gyerekekkel való kapcsolat, munkahely, stressz, kommunikáció, konfliktuskezelés, gyász, válás, életközépi válság, útkeresés, újrakezdés … – sikeres megoldását,
  3. növeli az életedben a biztonságot, a kiszámíthatóságot, a küzdőképességet és a magabiztosságot,
  4. sikeresebb és stresszmentesebb mindennapokhoz vezet,
  5. eredményesebb valamint meggyőzőbb kommunikációt tesz lehetővé,
  6. erősebb kontrollt ad az életedet meghatározó kisebb – nagyobb konfliktusok, döntések, reakciók, szokások felett, továbbá
  7. mindezekkel javítja az életed minőségét.

 Persze nyilván tudni szeretnéd, hogy ki vagyok, és … 

Dr. Dóczi Rita pszichodráma asszisztens, konzulens, ...

MIÉRT HALLGASS RÁM?

Dr. Dóczi Rita vagyok, pszichodráma asszisztens, konzulens, tanácsadó, szexuálterapeuta, a Magyar Pszichodráma Egyesület rendes tagja.

“Pszichodráma asszisztens képesítésemet Daubner Béla képzésén szereztem. Már bő 5 éve csoportozom. Ez sokszáz óra gyakorlatot jelent. Miskolcon most fejeződött be egy önismereti csoportom, és jelenleg is vezetek 2 önismereti pszichodráma csoportot Budapesten.

Mi az, amit a tréning során tőlem kapsz?

4+1 egyszerű dolgot: figyelmet, elfogadást, visszajelzéseket, tükrözéseket, személyes segítséget.  Mindazt, ami lehetővé teszi az általad hozott probléma megoldását és a kitűzött cél elérését.  Amire szükséged van. 

Küldetésem, hogy képes legyél sokkal tudatosabban és eredményesebben felfedezni, vállalni, érvényesíteni önmagad. Feladatom, hogy a komfortzónán kívüli kalandozásokat, az új élmények és tapasztalatok szerzését elérhetővé, biztonságossá és sikeressé tegyem a számodra.”

Továbbiakat ide kattintva találsz rólam.

JÁTÉKMESTER

Sárkány Roland, pszichodráma asszisztens, civilben grafikus művész.

“Több mint 5 éve csoportozom, jelenleg Daubner Eszter kiképző csoportjába járok. Legutóbb a miskolci önismereti csoportban vezettem játékokat játékmesterként.

Mi az, amit a tréning során tőlem kapsz?

Játékmesterként fogom segíteni a hétvégi csoport munkáját. Egyik legfontosabb feladatom a pszichikai bemelegítést, ráhangolódást megteremtő játékok vezetése, és részt veszek a játékokban valamint az egyéni (önreflektív, spontán, kreatív, építő) lelki folymatok előre mozdításában is.

Természetesen én is segítek a menet közbeni kérdések megválaszolásában, a zavartalan működés elősegítésében.

Persze, nyilván most is érdekelnek a technikai részletek (mikor-, hol-, hogyan lesznek a csoportok, stb), meg persze az is, hogy vannak-e buktatók, garanciák.” 

Akkor lássuk először a – technikai – részleteket! 

Sárkány Roland pszichodráma asszisztens

Persze fontosak a vezetők is, de az ász itt maga a csoport.

Az empatikus, elfogadó, együttműködő, támogató, visszajelzéseket adó közösség.

CSOPORTNAPTÁR

A hétvégi csoportot havonta egy hétvégén, szombati és vasárnapi napon 9:00-17:00 óráig tartjuk.

A foglalkozások időpontjai:
2019. június 29-30, szept 14-15
, okt 19-20, nov. 16-17 (szombat-vasárnap). A csoport munkája 2020-ban folytatódik.

 

A pénteki csoportot havonta két pénteken délután 16:00-20:00-ig tartjuk.

A foglalkozások időpontjai:
2019. június 14 és 21, szept. 13 és 27, okt. 18 és 25, nov. 15
 (péntek). A csoport munkája 2020-ban folytatódik.

Júliusban és augusztusban mindkét csoportban nyári szünet lesz!

Az első három nap során megismerkedhetsz a módszerekkel és a csoporttal, a harmadik nap végéig kell meghozni a döntésedet, hogy elköteleződsz-e a csoport mellett, vagyis végig résztveszel-e a csoport munkájában.

No és, hogy hol, milyen helyen?

A HELYSZÍN

 

“Lélekszíntér”Budapest, XIII. Balzac utca 39. félem. 2, 5-ös kapucsengő (a Pozsonyi útnál), a Jászai Mari tértől 7 percre.

Az elegáns, szép házban lévő terem, ahol a csoportfoglalkozásokat tarjuk, kellemes, barátságos, légkondicionált és világos. Épp jó. 

Ha a közösségi közlekedést választod, jöhetsz a 6-os, 9-es, 26-os 91-es stb. busszal vagy a 4-es ill. a 6-os villamossal, de akár a 75-ös 76-os trollival is.

Az impozáns nagy kapun belépve egyenesen gyere fel a félemeletre vezető lépcsőn, ahol jobbra találod a bejáratot.

Ha a hétvégi csoportban ebédszünetben,  vagy a pénteki csoportban a foglalkozás előtt-után megéhezel, a rendelkezésedre álló kis konyhán kívül, a Pozsonyi úton a közelben vendéglők, pizzériák, cukrászdák, teázók várnak, ha pedig sétálni szeretnél, pár percnyire ott a Szent István park és a Duna-part.

Ami pedig a technikai részleteken túl van:

 

VÁLASZOK KÉRDEZŐKNEK

Tapasztalatból tudjuk, hogy tele vagy kérdésekkel, sőt bizonytalanságokkal is. De ez itt a Psychocomfort. 🙂  Amire tudunk, előre válaszolunk.

– “Nem okoz-e majd nekem problémát csoportban dolgozni?” A legtöbben már az 1. vagy legkésőbb a 2. alkalommal feloldódnak. Rendszerint sokkal gyorsabban megy, mint gondolnád.

– “Hány fős a csoport?” Min. 7 és max 16 fő. És természesetes “koedukált”.

– “Mi van, ha hiányzok?” Az első 3 alkalommal, amíg nyílt a csoport, nem jár fizetési kötelezettséggel. A zárttá alakulás után azonban – kivételes esetektől eltekintve – ki kell fizetni a mulasztott alkalmat is.

– “Mi történik, ha nincs témám, vagy nem tudok megszólalni?” Szinte semmi sem kötelező. Néhány – rátok vigyázó – szabályt kivéve, nincsenek merev szabályok. Ha nem akarsz megszólalni: hallgatsz.

– “Biztos, hogy jó lesz nekem?” Nagyon valószínű, de természetesen nem 100%. Leginkább azért, mert a Te belső megélésedtől, viszonyulásodtól függ. Viszont ezért nyitott az elején a csoport.

-“Belefér-e az időmbe?” Az időbeosztásodat, feladataidat, életritmusodat Te ismered. De tapasztalatból tudjuk mi is, hogy az ember arra teremt időt, ami fontos a számára.

– “Mennyivel több ez, mint más – esetleg kevesebbe kerülő – önismereti csoportok?” A MPE által ajánlott szabályokat alkalmazzuk, komoly elméleti felkészültséggel és gyakorlattal, exclusive helyen, és az ezen az oldalon feltüntetett tartalommal. A korábbi csoportok résztvevői szerint sikeresen. 🙂

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI

 

Az önismeret, a pszichodráma a kipróbálásról, megélésről, átkeretezésről, újrajátszásról szól. A cselekvésről.

Ugyanakkor mindenkiben van valamennyi aggodalom, szorongás az ismeretlentől. Így a – még nem ismert – csoportmunkától, a pszichodrámától is. Ez teljesen természetes, nincs is ezzel semmi baj.

Éppen erre tekintettel csináljuk az előzetes interjúkat. Ugyancsak részben emiatt van, hogy az elején nyitott a csoport, ami lehetővé teszi a kipróbálást. No meg az esetleges aggodalmak oldását is szolgálja sok olyan technika, amellyel segítjük a beilleszkedést is. De, ha ez nem lenne elég, a vezető is, a csoport is rengeteg támogatást ad.

Nem utolsó sorban, szerencsére a valóságban gyorsabb és simább a  megérkezés, mint amit az előzetes gondolatok sugallnak. 

Végül pedig érdemes beleolvasni a korábbi csoporttagok véleményébe is, ők már mind átmentek ezen az szakaszon.

A véleményeket lejjebb görgetve, a gyakori kérdések alatt találod!

 

NINCS KOCKÁZATA

A legnagyobb kockázat, amelyet vállalsz, a ráfordított időd és energiád.

Az önismeret fejlesztése valóban idő- és energiaigényes tevékenység. Ez nyílt titok, miként az is, hogy ez nem egy elméleti kérdés. Csak cselekvéssel, megélésekkel, tapasztalatok szerzésével működik.

Minden másra ott a …” Igen, ami a pénzügyeket illeti, a kaució az első három alkalomig minden feltétel nélkül visszajár, ha a kipróbálás után úgy döntesz, hogy nem akarod folytatni a csoporttal. Egyébként pedig alkalmanként, részletekben fizetheted a résztvételi díjat.

Pszichikai szempontból szintén nincs ellenjavallat, sokan járnak önismereti pszichodráma csoportba egyéni önismereti munka mellett, de helyett is. Ugyanakkor az önismereti pszichodráma csoportnak nincs terápiás célja, legfeljebb néhány pozitív mellékhatása. 🙂

Persze, ahol döntési helyzet van, ott végtelen számú kifogás is teremhet. Mert soha sincs meg minden, mert valami hiányzik vagy kevés van belőle, mert sok a …

Lehet, hogy éppen ezzel kellene dolgozzál?

Tehát jössz?

 

Természetesen nem a pszichodráma az egyetlen lehetőséged az önismereted fejlesztésére, saját határaid megismerésére és átlépésére. De ha végre már tényleges ereményeket akarsz, és “nem kicsit, nagyon”, akkor jelentkezz az önismereti csoportunkba!

JELENTKEZÉS ITT

Persze, pont akkor fogynak el a helyek, amikor végre eldöntötted… Ha szeretnél még időben foglalni, akkor most ne halogass, foglalj most!

 Velünk megy ez toronyiránt is! 🙂

"

.

FIGYELEM!

A jelentkezés elküldése után a visszaigazolásról és a további tudnivalókról nem itt az oldalon, hanem e-mailben kapsz értesítést. Kérlek tehát, hogy a jelentkezés elküldését követően – kb. 5 perc múlva  – legyél szíves, nézd meg az e-mailjeidet!  Kérlek, hogy kövesd az e-mailben foglaltakat! Köszönöm! 🙂

Önismereti Pszichodráma Csoport

*Hétvégi Önismereti Csoport #1

Összesen 150 óra önismereti csoportmunka, pszichodramatikus eszközökkel, kiegészítve a kognitív terápia és a Mindfulness eszközeivel.

Havonta egy hétvége (szombat és vasárnap) 9:00-től 17:00-ig.

A délelőtti és a délutáni rész között 45 prces ebédszünetet tartunk.

*Pénteki Önismereti Csoport #2

Itt most csak várólista van, mert a csoport betelt!

Összesen 100 óra önismereti csoportmunka, pszichodramatikus eszközökkel, kiegészítve a kognitív terápia és a Mindfulness eszközeivel.

Havonta két pénteken 16:00-tól 20:00-ig.

Kinek, mikor hasznos az önismereti pszichodráma?

Ha a következő címszavak egyikét – másikát mintha rólad mondaná egy belső hang: gyere!

Kommunikációs problémák

Önismereti hiányosságok

Problémás konfliktuskezelés

Negatív gondolatok

Rossz stresszkezelés

Merev énkép

Kapcsolati problémák

Önértékelési zavarok

Gyenge önérvényesítés

Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbbször feltett kérdésekre igyekszünk itt választ adni. Ha netán mégsem talál választ, kérjük, tegye azt fel a +36 30 188 8077 -as mobilszámon (H-Sz: 8:00 – 20:00), vagy kérdezze meg személyesen!

Mi várható a csoportban végzett önismereti munkától?

A csoportban végzett kreatív önismereti munka sorsformáló eredményekre vezethet azzal az integratív módszerünkkel, amely keretbe fogja a pszichodráma, a kognitív terápia és a mindfulness szemléletét és eszközeit.

Ez a dinamikus megközelítés, amelyben az életünkre úgy tekintünk, mint a fejlődés és a növekedés nagyszerű lehetőségére, esélyt ad arra is, hogy korábbi félelmeinktől, béklyóinktól, előítéleteinktől és sztereotípiáinktól megszabaduljunk, valamint ráleljünk az eddig rejtett céljainkra, lehetőségeinkre és megoldásainkra.

Milyen módszerekkel dolgoztok?

Kizárólag tudományosan megalapozott, a gyakorlatban sokszor bizonyított módszerek és eszközök együttesét és a pszichodráma szabályait alkalmazzuk.

Nálunk csak “lehetséges küldetések” vannak, és kipróbálás, tesztelés, megvalósítás, gyakorlás. A kompetencia megélése.

Az elérni kívánt célodat minden esetben te szabod meg, a céljaidon való munka cselekvő együttműködést feltételez.

Segítünk annyiszor,  ahányszor a siker eléréséhez szükséges. A saját tempódban haladhatsz, fejlődhetsz. Nincs kötelező drámajáték, megszólalás.

Változni fog a személyiségem is?

A személyiségem úgy, ahogy én látom, észlelem, kizárólag saját számomra létezik, és, mint döntően a tudattalanból táplálkozó, nekem is csak részlegesen megismerhető.

A tudatosság növelése, a meghatározó és vezérlő gondolatok, hiedelmek, meggyőződések, minták valamint nem utolsó sorban érzelmek megismerése továbbá értékelése ugyancsak központi szerepet kap az önismereti munkában.

Jól láthatóan hosszú és mindkét oldalról átjárható határ húzódik az énkép részletes megrajzolása és a személyiség alakítása, fejlesztése között.

Hogyan hat majd a párkapcsolatomra?

A párkapcsolatra vágyók között leginkább azok maradnak mégis egyedül, akik önismereti-, önértékelési problémával, netán valamilyen személyiségzavarral küzdenek, túl magasak az elvárásaik, vagy akikben erős a csalódástól, sérüléstől való félelem.

Az egyedül töltött évek, a sikertelen kísérletek pedig egyrészt megszokottá teszik az egyedüllétet, másrészt gyakran tovább rongálják az önbizalmat, rontva a párkeresés, az új kapcsolat kialakításának esélyeit.

Az önismeret folyamata remek alapot biztosít önmagunk és vele természetes tökéletlenségünk elfogadásához, valamint az új kihívások miatt szükséges változáshoz is.

Erre büszkék vagyunk: csoporttagjaink mondták

w

“Megkaptam, amiért eljöttem. Köszönöm!”

[…]

“Ez olyan, mint egy család. Szeretném, ha még folytatódna!”

K. E.
Miskolc

w

“A pszichodráma tényleg működik. Erre minden alkalommal rácsodálkoztam.”

Segített, hogy belevágjak az önmegvalósításba, ami számomra a festészet. Megtettem az első lépéseket.”

G. Á.
Budapest

w

Szürke hétköznapokat éltem, de rájöttem, hogy számomra is vannak színek az életben. Javult az önbizalmam és kiállok magamért a munkahelyemen. Ja, és azóta bepasiztam. Mondjam még? 🙂

M. Zs.
Bécs

Mit adunk Neked az önismereti pszichodrámával vagy az önismereti csoporttal?

Az önismeret útja és folyamata: önmagunk (reakcióink: gondolataink, érzelmeink, hangulataink, viszonyulásaink, cselekedeteink) megismerése, megértése és fejlesztése.

Mindez lehetőséget ad félelmeink leküzdésére, a teljes élet megélésére, a fejlődésre, a belső béke megteremtésére, az önreflexióra, a világos gondolkozásra, a hatékony cselekvésre.

Kellő önismeret birtokában erősebbek és motiváltabbak vagyunk a változásra: kétségeinkkel, gyengeségeinkkel, hiányainkkal való szembenézésre, határaink megismerésére és átlépésére.

A pszichodráma eszközeivel keress és találj jó válaszokat örök kérdésekre, olyanokra mint: “ki vagyok én”, ill. “milyen vagyok én”, és “mi az életem célja / értelme”, hogy alaposan elmélyítsd, kiteljesítsd az önismeretedet!

Vedd igénybe a csoport megtartó erejét, amely eredményesen segít abban, hogy jobban ráláss működésmódjaidra, kihívásaidra, problémáidra, és céljaid megvalósítására elindulhass az “elég jó” megoldásokhoz vezető úton!

Csatlakozz az önismereti pszichodráma csoporthoz, ahol a saját élmény, tapasztalat és az egyes eredményekből, adatokból történő következtetések rendszerén nyugvó kognitív terápia egyes eszközeit is alkalmazzuk!

Tapasztald meg, ahogy egymást nagyszerűen kiegészítő harmonikus egységbe ötvözzük a pszichodráma és a kognitív terápia szemléletét, módszereit ill. megoldásait a mindfulness megoldásaival!

Könnyű elkezdeni

Kezdd el a saját életedet élni, köss békét önmagaddal és valósítsd meg az álmaidat!
w

Ingyenes interjú

A jelentkezés véglegesítése előtt egy ingyenes interjún veszel részt, ahol persze kérdezhetsz is tőlünk.

Könnyen elérsz

Ha információra van szükséged, kérdésed van, vagy ha jelentkezni akarsz, mindezt egyszerűen eléred.

Te döntesz!

A harmadik csoportfoglalkozás végén dönthetsz, hogy elköteleződsz-e saját céljaid és a csoport felé.

Önismereti pszichodráma csoport Budapesten

120 órás pszichodráma önismereti csoport a Margit körúton. [ELINDULT, a jelentkezés lezárva.]

Csoportvezetők:
dr. Dóczi Rita, szexuálterapeuta, pszichodráma asszisztens
Krizsán Andrea, klinikai szakpszichológus, pszichodráma asszisztens

Szupervízor:
Kiss György Ádám

A csoportot havonta egy szombati napon 9-17 óráig tartjuk. Júliusban és augusztusban nyári szünet lesz, cserébe dupla alkalmakat tartunk júniusban és szeptemberben. 

A következő foglalkozások időpontjai:
2019. június 1-2 (szombat-vasárnap). A csoport ősszel folytatódik, várható befejezés: 2019 vége.

A helyszín: Budapest, Margit körút 50-52. (villamosmegállóval szemben), a Széll Kálmán tértől 2 percre.

Figyelem! Részletfizetési kedvezmény: a 15.000 Ft-os díj alkalmanként fizethető.

HA NEM MOST, AKKOR MIKOR?

Írj üzenetet vagy e-mailt, rövidesen válaszolunk! Ha mobilon hívsz és nem vesszük fel, valószínűleg ügyféllel vagyunk. Kérjük, hagyj üzenetet! Visszahívunk. Személyesen Budán, a XI. kerületben érsz el minket, de online az ország / világ bármely pontjáról.

 

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Kérjük, jelentkezz időben, ha biztosítani szeretnéd a helyedet!

Ha kérdésed van, tedd fel, örömmel válaszolunk! 

Nálunk online is foglalhatsz. Foglalj most!

1112 Bp. Beregszász út 110. I.em.3.

kapcsolat@psychocomfort.com