Rólunk

A Psychocomfort célja, hogy a hozzá forduló elfogadja, megszeresse, megértse és megtanulja önmaga működését, és így induljon határai felfedezésére, kitágítására.

Ebben segítenek személyes- és online tréningjeink, tanácsadásaink, terápiáink és coachingjaink.

Dr. Dóczi Rita

Konzulens, tanácsadó, pszichodráma asszisztens, szexuálterapeuta, coach

Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület tagja.

“Segítő munkámban az empíria és induktív következtetések rendszerén nyugvó kognitív terápiát alkalmazom, melynek módszere természettudományos kutatásaimban is sikerrel bevált (Fermi fiatal kutatói díj, 2005).

Ez a fajta problémakezelés arra tanít, hogy szubjektív benyomásainkat sohasem bizonyságként, hanem csupán hipotézisnek tekintsük, amelyet valamennyi ismert tény, hozzánk érkező adat figyelembe vételével vizsgáljuk felül.

A legfontosabb, hogy a páciens megértse a valós tényeket, saját hipotézisei objektív megítéléséhez megfelelően használható módszereket dolgozzon ki.

Az ehhez vezető úton nyújtok segítő kezet a hozzám fordulóknak. A tudattalan ösvényeinek bejárásához módosult tudatállapotban történő munkát is javaslok, melynek elsajátításában Dr. Daubner Béla, ismert szaktekintély volt a mesterem. Szexuálterapeuta képesítésemet a Semmelweis Egyetem képzésén, pszichodráma asszisztens képesítésemet Dr. Daubner Bélánál szereztem.”

Válogatott orvosfizikai publikációk hazai és nemzetközi szakfolyóiratokból és könyvekből:

European Journal of Nuclear Medicine and Molecular Imaging,Volume 43, Suppl 1, p. 468. 
ISSN: 1619-7070 (Print) 1619-7089 (Online), Springer, 2016.

Journal of Labelled Compounds and Radiopharmaceuticals, Volume 60, Issue Suppl 1, p. 387. 2017.

Contrast Media and Molecular Imaging, DOI: 10.1155/2017/4693417, 2017.

Magyar Radiológia 87(1):29–32, 2013.

Könyvfejezet: Elektronikus oktatási anyag az élő szervezet strukturális összetevőinek és biokémiai folyamatainak képalkotó elemzésére, (Szerk.: B. Kári, K, Karlinger, D. Legrády), tanköny magyar és angol nyelven, ISBN 978-963-313-066-7, 2013.

Könyvfejezet:  Handbook of Nuclear Chemistry, 2nd revised and extended edition. (Eds.: A. Vértes, S. Nagy and Z. Klencsár, L. Lovas, F. Rösch), Vol. 3. p. 1673-1693, 
Kluwer Academic Publishers, Printed in the Netherlands. ISBN: 978-1-4419-0719-6, 2011.

Dr. Rusznák Tamás

Konzulens, tanácsadó, senior life & executive coach, tréner.

“Eredeti szakmám jogász. A közigazgatásban valamint a bank- és az energiaszektorban felső vezetőként (államtitkárként ill. vezérigazgató-helyettesként, vezérigazgatóként) dolgoztam, izgalmas feladatokon.

Közel 20 éven keresztül tanítottam és vizsgáztattam az ELTE Jogi Továbbképző intézetében, és esetenként a Közgázon, valamint a Bankárképzőben. Nagyon szeretek tanítani.

Ennél már csak segíteni szeretek jobban, így bő 10 éve működök életvezetési-, business- és executive coachként, szupervizorként is, valamint dolgozom tanácsadóként ill. trénerként is.

Jogászként sokszor megéltem, hogy az elvárt nem mindig “normális”, gyakran nem is ismerjük a szabályokat. Van, hogy a megoldás a szabályozott rendszeren és a szokásokon kívül van.

Tanulmányaimból de még inkább a tapasztalataimból is tudom, hogy milyen kevéssé ismerjük saját mozgatóinkat, motivációinkat épp úgy, mint pl. az érzelmeinket.

Coachként és tanácsadóként egyaránt elfogadó, aktív figyelemmel fordulok a tőlem segítséget kérő felé, hogy segítsem kihívásainak megválaszolásában, gondolatainak, érzelmeinek, motivációinak tudatosításában, feldolgozásában, alakításában.

Trénerként – az integratív és a proaktív coaching magyarországi meghonosítójaként – a Pro Bona Coaching és Tréning Centerben, 2009 óta több mint 900 coachot képeztem, közel 4000 tréningórán keresztül.”

Néhány médiaszereplés

 

dr. Rusznák Tamás a Rádióbézs – Kócsolom 2016. március 10-i adásában

Mi az a coaching? Elmondja dr. Rusznák Tamás a Spájz című műsorban, 2017. szept. 18-án 11-kor a KARC fm rádióban. A riport a zene után, 4 perc 25 mp-nél kezdődik.

A társfüggés: A Ridikül meglepetés férfi vendége, dr. Rusznák Tamás a Duna TV műsorában, 2015. szept. 23-án.

dr. Rusznák Tamás a Család-barát (Duna TV) és a Nők Lapja Café szakértője

A Psychocomfortról

Mindannyian egészen különböző utakat jártunk be, ahhoz, hogy végre eljussunk a Psychocomforthoz. Ami mindkettőnkben hasonló: az alapos szakmai hátterünk,  a hosszú tanári és vezetői gyakorlatunk, az empátiánk, az erős megoldás-központúságunk és a személyes fejlesztés iránti erős elkötelezettségünk.

Ezek kiválóan segítenek minket abban, hogy motiváltan és sikeresen oldjuk meg a feladatainkat mind a magánéletben, mind a munka világában. Legyen szó egyéni- és/vagy a csoportos fejlesztésről, képzésről vagy segítségnyújtásról.

Rendszeresen képezzük és továbbképezzük magunkat, és mi is képzünk másokat. De akár mi ülünk egy tréningen vagy konferencián, akár mi tarjuk azt, elsősorban az jár a fejünkben, hogy miként tudjuk a leghasznosabban átadni és az adott helyzetre alkalmazni, alakítani a tanultakat.

Rendszeresen publikálunk, és visszatérő vendégek vagyunk több rádió és TV stúdióban is, úgy Budapesten, mint vidéken.

Terápiák, konzultációk, tréningek

Személyre szabottan, többféle megközelítés, módszer integrált együttesével dolgozunk, mindig attól függően, hogy Önnek mire van szüksége saját célja(i) mielőbbi eléréséhez. 

Képző- és terápiás központ

Úgy a coaching / tanácsadás / terápia, mint a képzések és tréningek fő célja az egyéni- és a társas hatékonyság eredményes növelése az adaptív reakciók támogatásával.

Online is működünk

Maximálisan kihasználjuk a XXI. század digitális technikáját az egyéni- és csoportos fejlesztésben, hogy bárhonnan egyszerűen, könnyen, gyorsan elérhetőek legyünk.

A leghatékonyabb segítség Önnek

Valóban sok időt töltünk annak tanulmányozásával, elsajátításával és tesztelésével, hogy az egyes feladatok megoldása várhatóan milyen módszerekkel és eszközökkel lesz a legkiválóbb. Mert a kétségtelenül meglévő sok hasonlóság mellett ügyfeleink és a számukra kihívást jelentő helyzetek mégis egészen egyediek.

De éppen ebből a kettősségből erednek az általunk kiaknázott lehetőségek. Az elmúlt néhány évtized rendkívül erőteljes tudományos fejlődése úgy a fejlesztő / segítő módszerekben, mind az eszközökben nagyszerű választékot kínál. Mi pedig nemcsak követjük ezeket, de természetesen élünk is ezekkel.

"Ajánlhatom Önöket? 2 barátnőmet is küldeném, 40-en felül már szinte mindenkinek 'bonyolult' az élete. "

Adrienne: 38 éves

"Számos okból tartottam a szexuálterápiától. Persze leginkább szégyelltem, hogy beszéljek a problémámról. De örülök, hogy végül mégis eljöttem."

H. Z. : 39 éves

"A házasságunk kis híján gajra ment. Már éppen a váláson gondolkodtunk, amikor megláttuk a hírdetésüket. Nem volt egyszerű, de sikerült rendbehozni."

Sz. Zs.  44 éves

Kérdezzen / kérjen időpontot / jelentkezzen!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Személyesen Budán, a XI. kerületben ér el minket, de online az ország / világ bármely pontjáról. Ha kivételesen sürgős, kérjük, hívja a 112-őt, vagy keresse fel a legközelebbi sürgősségi centrumot!

Psychocomfort központi szám: +36 30 188 8077 (8:00-20:00-ig)

ÜZENET

Egyszerűen és gyorsan elér minket, akár személyesen jön, akár online keres meg.

A parkolás a ház előtt mindig ingyenes, közösségi közlekedéssel pedig a 8E busztól 3 percet kell csak sétálnia.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig, szombaton pedig 09:00-tól 19:00-ig várjuk!

Kérjük, előzetesen kérjen / foglaljon időpontot! Itt, a naptár ikonnál online is megteheti.

Nálunk online is foglalhat. Foglaljon most!

1112 Bp. Beregszász út 110. I.em.3.

kapcsolat@psychocomfort.com