+36 30 188 8077 kapcsolat@psychocomfort.com hétfő - péntek 8:00 - 20:00, szombat 09:00 -19:00

dr. Rusznák Tamás
dr. Rusznák Tamás coach, tanácsadó, tréner

Dr. Rusznák Tamás

Senior life & executive coach, tréner

Szakmai életrajz

Eredeti szakmám jogász. A közigazgatásban valamint a bank- és az energiaszektorban felső vezetőként (államtitkárként ill. vezérigazgató-helyettesként, vezérigazgatóként) dolgoztam, izgalmas feladatokon.

Közel 20 éven keresztül tanítottam és vizsgáztattam az ELTE Jogi Továbbképző intézetében, és esetenként a Közgázon, valamint a Bankárképzőben. Nagyon szeretek tanítani.

Ennél már csak segíteni szeretek jobban, így bő 10 éve működök életvezetési-, business- és executive coachként, szupervizorként is, valamint dolgozom tanácsadóként ill. trénerként is.

Jogászként sokszor megéltem, hogy az elvárt nem mindig “normális”, gyakran nem is ismerjük a szabályokat. Van, hogy a megoldás a szabályozott rendszeren és a szokásokon kívül van.

Tanulmányaimból de még inkább a tapasztalataimból is tudom, hogy milyen kevéssé ismerjük saját mozgatóinkat, motivációinkat épp úgy, mint pl. az érzelmeinket.

Coachként és tanácsadóként egyaránt elfogadó, aktív figyelemmel fordulok a tőlem segítséget kérő felé, hogy segítsem kihívásainak megválaszolásában, gondolatainak, érzelmeinek, motivációinak tudatosításában, feldolgozásában, alakításában.

Trénerként – az integratív és a proaktív coaching magyarországi meghonosítójaként – 2009 óta több mint 600 coachot képeztem, közel 3000 tréningórán keresztül.

Elérhetőség

Mobil : 36-30-188-8077
Email : tamas.rusznak@psychocomfort.com

Skype: tamas.rusznak.dr