+36 30 188 8077 kapcsolat@psychocomfort.com hétfő - péntek 8:00 - 20:00, szombat 09:00 -19:00

Magunkról

Történeteink - múlt - jelen - és jövő

A Psychocomfortról

Mindannyian különböző utakat jártunk be, ahhoz, hogy eljussunk a Psychocomforthoz. De ezzel együtt hasonló az alapos szakmai hátterünk,  a hosszú tanári és vezetői gyakorlatunk, az empátiánk, az erős megoldás központúságunk és a fejlesztés iránti elkötelezettségünk.

Ezek kiválóan segítenek minket abban, hogy motiváltan és sikeresen oldjuk meg a feladatainkat mind a magánéletben, mind a munka világában, legyen szó egyéni- és/vagy a csoportos fejlesztésről, képzésről vagy segítségnyújtásról.

Rendszeresen képezzük és továbbképezzük magunkat, és mi is képzünk másokat. De akár mi ülünk egy tréningen vagy konferencián, akár mi tarjuk azt, elsősorban az jár a fejünkben, hogy miként tudjuk a legkiválóbban átadni és az adott helyzetre alkalmazni, alakítani a tanultakat.

Rendszeresen publikálunk, és visszatérő vendégek vagyunk több rádió és TV stúdióban is, úgy Budapesten, mint vidéken.  

Olvasson többet rólunk!

Magánélet33%
Munka33%
Alvás33%
Teljes élet?!100%

Terapeuták, konzulensek

Többféle megközelítéssel, módszerrel dolgozunk, attól függően, hogy önnek, (önöknek) mire van szükségük saját céljuk eléréséhez. 

Képzőközpont

Gyakorlatorientált képzéseket és tréningeket tartunk, amelyek fő célja az egyéni- és a társas hatékonyság növelése az ismeretek átadásával.

Online is

Maximálisan kihasználjuk a XXI. század technikáját a képzésben is, hogy egyszerűen, könnyen, gyorsan tudjuk az új ismereteket átadni.

Események

Rendszeresen közreadjuk az általunk szervezett vagy ajánlott eseményeket, (csoportindulásokat, képzéseket, workshopokat).

Tudásbázis

Blogbejegyzéseinket érdemes akár feliratkozással is követni, vagy esetenként, ha valamely témában információ szükséges, megkeresni.

Állásajánlatok

Csapatunkat bővítjük, így ha témába vágó (coach, tanácsadó, pszichoterapeuta, tréner) állás iránt érdeklődik, keressen meg minket!

A leghatékonyabb segítség Önnek

integratív módszerekkel

Jó sok időt töltöttünk annak tanulmányozásával, elsajátításával és tesztelésével, hogy az egyes feladatok megoldása várhatóan milyen módszerekkel és eszközökkel lesz a legkiválóbb. Mert a hasonlóságok kétségtelen halmazai mellett ügyfeleink és a számukra kihívást jelentő helyzetek mégis egészen egyediek.  De éppen ebből a kettősségből erednek az általunk kiaknázható lehetőségek. Az elmúlt néhány évtized rendkívül erőteljes tudományos fejlődése úgy a fejlesztő / segítő módszerekben, mind az eszközökben nagyszerű választékot kínál. Mi pedig élünk ezekkel.

Tovább olvasom