VAJON ÖN IS ELBUKIK EZEN A TESZTEN?

ÍRJA LE A SZÁMOT EGY PAPÍRRA ÉS FORDÍTSA LE!

EDDIG BÍROM ÁLTALÁBAN:  …  PERC

KATTINTSON A GOMBRA! ÁTMENT?

10-ből 8 férfi nem tudja eléggé szabályozni, hogyne menjen el előbb.

Figyeljen rám: nem az Ön hibája! A férfiak …%-ának az állóképessége messze elmarad a lehetőségeitől. Az orgazmus szabályozásáért több terület is felel, és bármelyik okozhat problémákat, amelyek korai magömléshez vezetnek.

Ha csak 3-4-szeresére növelné az ejakulációig eltelő időt, már azzal is milyen sokat nyerne. Meg kell tanulnia átírni a rossz beidegződéseit.

Azzal a szexuálterápiás módszerrel, amelyet ezen az olalon megismer, a résztvevők 98%-ának sikerült. Tudja miért?

Mert bármennyi … technikát ismerjen is most, a megerősített kontrollal sokkal jobban fog a lepedőn teljesíteni, mint korábban.

Tudta?  Noha a korai magömlés a férfiak … %-át érinti, és a legsikeresebben megszüntethető szexuális zavar, mégis csupán minden …-ik fordul terapeutához, inkább otthon kísérleteznek.

%

Your Title Goes Here

%

Your Title Goes Here

%

Your Title Goes Here

Nézze csak meg ezt a rövid videót! Rögtön megérti, miről van szó. Vajon Ön is olyan problémákkal küzd, mint a legtöbben, akinek korai magömlése van?

Ha nem szeretné, hogy a partnere újra és újra csalódottan forduljon a fal felé, akkor válassza Ön is a korai magömlés megszüntetéséhez a szexuálterápiát!

A beidegződései átírásával többszörösére nő kitartása a szexben.

Több mint 2 éves munkám eredménye a terápiás folyamat és az otthoni gyakorlatok. Ez az 5 módszer az oka, hogy működik:

1.

KIFEJEZETTEN A SZEXET FONTOSNAK TARTÓKNAK SZÓL

 

A férfiakat az evolúció egyértelműen rovid „menetekre” programozta, hiszen  a szex eredeti célja, a fajfenntartás, és ennek érdekében a fő hangsúly a megtermékenyítésen volt.

Most azonban éppen ez okozza a problémát. A cél az esetek többségében már az örömszerzés, ehhez nem passzol a sietős kielégülés. Ráadásul a nők lassabban melegszenek be.

Pedig a férfi is jobban élvezi az együttlétet, ha a partner örömének fokozására, a nö kielégítésére is tud figyelni lazán, természetesen.

2.

BÁRKI ÁLTAL SIKERESEN VÉGIGCSINÁLHATÓ, CSAKHOGY…

 

Ha szervi oka van a korai magömlésnek, akkor – még – nem Önnek való a szexuálterápia, hanem először az egészségügyi problémát kell rendbehozni.

Utána jöhet a terápia!  Sokkal férfiasabb,  magabiztosabb lesz nemcsak az ágyban, hanem a kapcsolat más területein is.

 

3.

A HANGSÚJY A ROSSZ BEIDEGZŐDÉSEK ÁTÍRÁSÁN VAN

 

A péniszt, ezt a kényes „műszert”, meg mindazt, ami nem is látható, de résztvesz a „műsorban”, igencsak bonyolult belső testi-lelki-gondolati programok szabályozzák. Mindezek ráadásul egymásra is hatnak.

A programok egy részét örököljük, másokat tanulunk, tapasztalunk és tesztelünk. Bár ez egyedivé tesz, de bárhol porszem is kerülhet a gépezetbe. Ehhez akár egy téves gondolat is elég.

4.

CÉLZOTT TERÁPIÁS BESZÉLGETÉSEK ÉS OTTHONI GYAKORLATOK

 

A szexuálterápia 5 alapvető, egymásra épülő összetevőből áll. 

Az anamnézissal kezdjük! Ennek során azonosítjuk, hol vannak olyan lényeges elakadások, helytelen beidegződések, téves gondolatok stb., amelyek nagy valószínűséggel a korai magömléshez vezetnek.

 

5.

JÓL ÉRTHETŐ, KÖVETHETŐ GYAKORLATIAS

 

Mindig érteni, tudni fogja, hogy mit csinálunk. 1 – 1 terápiás konzultáción mindig egy problémás terület rendbetételével foglalkozunk, az ülések pedig 60 percesek .

Az alkalmazott módszerek alapvetően a kognitív viselkedésterápia eszközei közül kerülnek ki.

6.

OTTHONI FELADATOK IS VANNAK ÉS PERSZE KÉRDEZHET IS

 

Az eredményes programjavítást segítő, kizárólag otthon (egyedül vagy kettesben) végzendő feladatokat mindig elmondom, és ezeket meg is beszéljük, hogy minden világos legyen.

Természetesen kérdezhet is, és a terápia során minden kérdésére válaszolok.

 

7.

NEM ÁRASZTOM EL INFORMÁCIÓKKAL

 

Az Ön tempójában haladunk, mert csak így van értelme. Semmi szükség arra, hogy egy újabb sikertelen próbálkozást könyvelhessen el. A gyakorláshoz idő kell.

Ezért csak akkor lépünk tovább, ha az előző állomás feladatát valóban teljesítette. Egyébként is, saját magát miért csapná be?

8.

SZEMÉLYRESZABOTT ÉS SZEMÉLYES

 

Valóban az, akkor is, ha messze lakik, és emiatt online tudja csak igénybe venni a terápiát. Egyetlen javaslatom, hogy teremtsen olyan körülményeket a terápia idejére, hogy ne zavarják!

A szexuálterápia minden eleme 100%-osan működik online is, tehát ezen a módon is teljes értékű terápiát kap.

 

MIÉRT HALLGASSON RÁM?

HA SZEXUÁLTERÁPIÁRÓL VAN SZÓ

Dr. Dóczi Rita vagyok, szexuálterapeuta, és személyes célomnak érzem, hogy minél több embernek segíthessek az örömteli, laza, magabiztos szexuális intimitás rendszeres megélésében. Eredetilag magfizikát és radiokémiát tanultam, majd ezeket tanítottam és kutattam is.

A váltás után az volt a vágyam, hogy az egyetemi oktatói és kutatói munkámban gyakorolt tudományos alaposságot, átláthatóságot és az eredmények megismételhetőségét át tudjam vinni a terápiába is.

Ez sikerül, mindez működik, és csatlakozott hozzájuk az empátia valamint az elfogadás is. 

KUKKANTSON BELE!

Ezek a videók érdekességeket tartalmaznak a szexuálterápiáról

Ha Öné a kontroll a magömlése felett, szívesebben kezdeményez szexet. Sőt a szex egészében is képes akár irányítani, akár spontán reagálni.

Mit mondanak, akik már részt vettek a szexuálterápián?

w

„Már 3 éve kerülgettük egymás, néha jobb volt, azután meg csak roszabb. Egyre rosszabb. Féltünk attól is, hogy milyen lesz Skype-on a tanácsadás. De végül csak  belevágtunk, és nem bántuk meg. Nem hittük volna, hogy ennyi tartalék van a kapcsolatunkban.”

H. E.
Mosonmagyaróvár

w

„A párom mindig azt mondogatta, hogy úgysem tud senki kívülről segíteni. Mert mi ismerjük legjobban magunkat. De a végén mégis belátta, hogy mi sem tudunk magunknak. Már szét is költöztünk. Most az első babánkat várjuk. Megérte nem belenyugodni és segítséget kérni.”

Sz. I.
Budapest

w

„Amikor kijöttünk, nem tudtuk, hogy az új élet mennyire megterhelő lesz a kapcsolatunkra is. Á. a gyenge nyelvtudása miatt hónapokig volt otthon, nem kapott munkát. Bezárva érezte magát és rám is dühös volt. Már haza akart költözni, amikor rátaláltunk Önökre. Még jókor. Köszönjük!”

T. A.
Nürnberg

Válasszon: melyik terápiás csomag a legszimpatikusabb az Ön számára!

Dr. Dóczi Rita

SZEXUÁLTERÁPIA

 

VIP

csomag

 

psychocomfort.com

 

60 perces terápiás ülések

Személyesen vagy online. Ha online veszi igénybe, a díjból – ülésenként – 2.000,- Ft engedményt adok.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dr. Dóczi Rita

SZEXUÁLTERÁPIA

 

GOLD

csomag

 

psychocomfort.com

 

Dr. Dóczi Rita

SZEXUÁLTERÁPIA

 

BASIC

csomag

 

psychocomfort.com

 

… Ft

… Ft

… Ft

Időpontfoglalás itt

Persze a jó időpontok fogynak el legelőbb. Ha szeretne még időben foglalni, ragadja üstökön a lehetőséget, és foglaljon most! 

Gondűző Március Csomag     + 2 bónusz

*Ez van a csomagban #1

Összesen 9 konzultációból álló párkapcsolati tanácsadás, egyenként 90 perc konzultációval, választás szerint heti vagy kéthetenkénti gyakorisággal.

A Psychocomfort párkapcsolati tanácsadásán nem csak beszélgetünk, hanem a gyakorlati javításokat tervezzük meg és készítjük elő. Tehát ez részben egy tréning – is, ám döntően a kognitív terápia és a coaching megközelítéseit, módszereit alkalmazzuk.

Ez is a csomag része #2

Az első alkalom – ha ez a kliensek részéről megoldható – személyes konzultációt jelent. Külföldön élők vagy Budapesttől távol lakók számára természetesen úgy az első alkalom, mint a további ülések történhetnek Skype-on vagy Messengeren.

Így a kapcsolati tanácsadás bárhonnan igénybe vehető, egyszerűen, kényelmesen, gyorsan, diszkréten. No és a vasárnap kivételével rendelkezésre állunk napközben és este is.

2 BÓNUSZ a csomaghoz #3

Most 2 bónusz is jár a csomaghoz:

1.) A csomag megrendelése előtt 30 perces ingyenes – személyes vagy online – konzultáción vehet részt.

2.) Ha a 9 alkalmat tartalmazó csomag igénybevétele során akár egyéni tanácsadást / life coachingot kérnek, annak árából a honlapon feltüntetett árakból 20% engedményt adunk.

99 950 Ft     (9 konzultáció)

Gyakori kérdések és válaszok

A legtöbbször feltett kérdésekre igyekszünk itt választ adni. Ha netán mégsem talál választ, kérjük, tegye azt fel a +36 30 188 8077 -as mobilszámon (H-Sz: 8:00 – 20:00), vagy kérdezze meg személyesen!

Miért éppen most kérjek időpontot?

A halogatás itt nem hoz jó eredményt, a párkapcsolati problémákat nem oldja meg az idő.

Érdemes utánaolvasni: pl. hogyan hat a házastársi / párkapcsolati stressz az életfontosságú szív és keringési rendszerre, az alvásminőségre, a lelki stabilitásra!

A szívinfarktus, a stroke, a depresszió, stb. egyébként sem válogat, így hihetetlen vakmerőségnek tűnik elszántan, vagy “csak” gondatlanul akár a duplájára növelni a kockázatát.

A kérdés igazán az: Ön a saját oldalán áll? Fontos az élete, az életminősége?

.

Nekem / nekünk való-e a párkapcsolati tanácsadás?

Ez a tanácsadás mindenkinek „való”

aki

már legalább 6 hónapja találkozik a párkapcsolatában egy vagy több olyan gonddal, amelytől

feszült, stresszes, dühös, rosszkedvű, motiválatlan és/vagy reményvesztett. 

De mégis, kiknek nem való?

Nem érdemes igénybe venni, ha valamelyikük már egyértelműen és véglegesen eldöntötte a szakítást / válást.

OK, de mi van akkor, ha én nem való vagyok egy normális párkapcsolatra? Mi van, ha Ő már nem akar(ja)? Ha a mi kapcsolatunk már totálkáros?

Igen, akkor mi van?

Ezekről is fogunk őszintén és komolyan beszélni. Mert olyan is van, amikor egy kapcsolat nem megy tovább, de a két ember továbbmegy. Ezt, ha bármennyire fáj is, lehet emberien, elegánsan, eszetlen harc és rombolás nélkül is csinálni. Pláne, ha gyerek vagy gyerekek is vannak. 

A valós eredmények pedig azt mutatják, hogy itt a reménykedés erős és szilárd alapokon nyugszik. Könnyebb, egyszerűbb a párkapcsolatban javulást elérni, mint azt gondolná.

Az előzőeken túl akkor sem várható jó eredmény a tanácsadástól, ha netán

mindentudó, aki a legjobban tudja, kinek, mikor, mit kell vagy nem kell,

ki nem állhatja az ilyen pszicho féléket, és nem hiszi, hogy van lélek,

lenézi a tanulni és változni akarókat, vagy akik dolgozni akarnak a kapcsolatuk megtartásáért,

a cselekvés helyett inkább azt írja a homlokára: “nekem ez nem megy: nem az én világom,”

egy egész élete van még várni, amúgy pedig szentül hiszi, hogy: “az idő mindent megold”.

Miért a Psychocomfortnál?

Több mint 10 éven keresztül dolgoztunk vezetőként nagy cégeknél, egyetemi oktatóként egyebek mellett a BME-n és az ELTE-n, majd voltunk trénerek és coachok a Pro Bonánál. Az utóbbi évek során együtt segítettünk kizökkenteni elakadt életeket, lebontani és elhagyni megkövesedett szokásokat, kinyitni egymásra záródó ajtókat meg ablakokat párkapcsolatokban, új, vonzó, közös célokat keresni reményvesztett fiataloknak és időseknek, akik azután mind ugyanazt kérdezték, amit valószínűleg majd Ön is:

“miért nem korábban?

Az utóbbi 12 év alatt: 

a hűtlenségtől az állandó veszekedésen keresztül a kihűlt kapcsolatig 

meglehetősen sokféle módon rongált és elrontott párkapcsolat rendbehozatalában segítettünk.

Hogyan dolgozunk?

Minden alkalommal egy-egy, Önt kifejezetten zavaró, mégis egyszerűen rendbe hozható problémával dolgozunk kezdetben. Ha azzal számol, hogy minden egyes rossz reakciótól való megszabadulás csak 8-10 százalékot emel majd a kapcsolati problémák megoldásának eredményességén, akkor meglehetősen jó kifutást valószínűsíthet a konzultációk végére.

Ráadásul szerintünk ennél lényegesen többet is el tudnak érni!  Életkedvben és elégedettségben is, de mindenekelőtt: feszültségmentesen és örömmel megy majd haza. Kellemes és kedves meglepetésre fognak számítani egymástól, uralni fogják az életüket – a legnagyszerűbb érzés a nap alatt! 

Az egyes konzultációk úgy következnek egymás után, hogy a legkevesebb feszültséggel járó feladattól lépjenek az egyre fajsúlyosabbak felé, mert nem titok, minket is a gyors sikerélmény motivál leginkább!

Tényleg hasznos lesz?

Nincs 2 egyforma ember, de két egyforrma pár sem. A problémák azonban mégis igen sokszor nagyon hasonlítanak. A hasonló gondokra pedig vannak jól kidolgozott, már rengetegszer kipróbált megoldási módszerek, eszközök.

Ami nincs, az a „sikergarancia”. Emberekről és nem gépekről van szó, ráadásul 2, önálló emberről, elképesztően sok és részben eltérő mintával, megéléssel, érzelemmel, szándékkal stb.

De esélyt tudunk növelni, méghozzá igen jelentősen.

 Mindemellett ügyfelek szerint a tanácsadásunk abban is segít segít, hogy

  • jobban érezzék magukat
  • csökkenjen a feszültség
  • javuljon a kommunikáció
  • visszajöjjön a humor, a nevetés
  • jobb legyen a szex,
  • mélyebben megértsék önmagukaz és egymást
  • erősödjön a bizalom.
12 további fontos info a párkapcsolati tanácsadásról

Szerintem már eldöntötte. Ezért is emelem a tétet: összegyűjtöttem 12 információt, melyekkel minden további fontos kérdést megválaszolhat a párkapcsolati tanácsadással kapcsolatban.

12 SZEMPONT

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.